Kesäloppi kutsuu.

Blogi, lauantaina 08.06.2013

Tänään lauantaina 8.6.2013 Lopen torilla vietetään jälleen jokavuotista kuntamme toritapahtumaa – Tavataan torilla – tullaan tutuiksi. Luvassa monenlaista ohjelmaa ja nähtävää ja tietenkin myös Kuntalan Kesäkahvilakin palvelee koko päivän. Sieltä mm. saatavana tänään uutta vuoden 2013 Loppijärven -suojelupinssiä. 

Itse olen paikalla kello 10-12. Nähdään siellä ja hihasta saa tulla nyppäsemään. Ja ohjelmassa mm. Okalinnut Olli Kytömäen johdolla, lapsille ohjelmaa ja sirkusesityksiä. Tapahtuman juontaa Seppo Lankinen.

Niin ja päivällä paikalle tulee myös perussuomalaisten kansanedustajakollegani Anne Louhelainenkin. Anne paikalla puoliltapäivin. Nähdään!

Lopen torilla oli aivan valtavasti väkeä ja ei juttuseurasta todellakaan pulaa. Kiitos teille kaikille ja kiitos myös palautteesta risuista ja ruusuistakin ja myös kehitysideoista. Lupaan viedä eteenpäin. Kiitos myös tapahtuman puuhaajille kunnastamme eli Pirisen Tuulalle ja Jyrki Käelle ja totta kai kaikille torimyyjille ja esittelijöille. Ja isoin kiitos Olli Kytömäelle ja Okalinnuille. Kesällä pakko päästä oikein kunnolla koko setti kuuntelemaan. Okalintujen juhlavuosi.

Kommentit