Kesäkiertueeni jatkui – Hämeenlinnan Elomessuilta suuri määrä kannattajakortteja Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle

Blogi, sunnuntaina 13.08.2017

Elokuussa on vielä kaikilla mahdollisuus allekirjoittaa Tasavallan presidentti Sauli Niinistön kannattajakortti ja siksi tänään jatkoin Kesäkiertuettani tällä teemalla Hämeenlinnan Elomessuilla. Kannattajakortteja suuri määrä tänäänkin kasaan ja taidetaan tehdä tässä keräyksessä jonkinlainen Suomen ennätys. Tavoitemäärä siis 20 000 ja odottakaapa kun kokonaismäärä julkistetaan. Minunkin kasoissa jo useampi tuhat kannattajakorttia ja lisää tulee koko ajan.

Tänään Elomessuilta jälleen isot kasat kannattajakortteja Sauli Niinistölle ja mukavia keskustelutuokioita monien kävijöiden kesken.

Hämeenlinnassa juttusilla kävi myös paljon väkeä ja sain terveisiä ja ohjeita niin sote-valmisteluun, harvinaisten tai yllättäen sairastuneiden hoitoon, maakuntavaalien ajankohdaksi kuin myös verotuksesta, eläkkeistä ja koulujen ajankohtaisista asioista. Mukava huomata kun toistakymmentä vuotta on näitä markkinoita ja tapahtumia joka vuosi kiertänyt ja ollut tavattavissa vaalien välissäkin niin niitä palautteita ja tuttuja myös tulee. Tänäkin viikonloppuna useampikin kävi kertomassa, että minua ovat jo parikin kertaa äänestäneet ja kuulemma äänestävät ensi kerrallakin. Parasta palautetta tästä työstä.

Elomessuilla ehdin tänään myös kierrellä ja katsella hieman muidenkin telttojen ja osastojen tarjontaa. Paljon kaikkea tänäkin vuonn tarjolla ja hieman kotiinviemisiäkin taas löytyi. Tällaiset tapahtumat Suomen suvessa parhaita ja näyttää myös olevan monen muunkin mielestä. Valtavasti väkeä jälleen liikkeellä ja hyvällä kesämielellä.

….

Eetu Kallioinen ampui kotiradalla SM-kultaa

Hämeenlinnasta sitten Riihimäen kautta Lopelle ja seuraamaan vielä ratkaisuhetket ikäkausien skeetin SM-kisoista. Ehdin katsella hyvin vielä viimeiset kierrokset ja sitten kaikki finaalit. Upeita pitkänlinjan konkareita yli 50- ja yli 60-kymppisissä ja sitten todella taitavia naisia ja nuoria omissa kisoissaan. Isoin mielenkiintoni totta kai kotikunnan ampujien suorituksissa ja Eetu Kallioinen ampuikin kylmän viileästi M20-sarjan mestariksi. Eetu täysin omaa luokkaansa finaalissa ja hyvä kenraali samalla kansainvälisiin arvokisoihin.

Lopen Ampumaurheilukeskuksen ja AHA:n ampujat muutenkin hyvin edustettuina ja oli hieno saada kunnan edustajana vastaanottaa kiitosta hienosta radastamme mitä muuten juuri loppilaiset ampujat ja metsästäjät ryhtyivät laajentamaan vuoden 2021 Metsästäjäliiton SM-kisoja silmällä pitäen. Radastamme tulee yksi Suomen parhaista ja myös laajimmista tämän rakennustyön jälkeen . Ja heti kun paikat on kunnossa harrastaa niin tulostakin tulee siitä esimerkkinä Eetu lisäksi Kaisa, Timi, Janne ja monet muut. Hienoa tekemistä.

Kiitos kaikille! Huomenna sitten kotikunnan asioita ja hieman päivällä maakunnankin. Elokuun ensimmäinen maakuntapäivä.

 

Kommentit