Elokuun vauhdikas markkinaviikonloppu – Tänään Yrittäjien Markkinoilla, Erämessuilla ja Hämeenlinnan Elomessuilla

Blogi, lauantaina 12.08.2017

Elokuun vilkas tapahtumaviikonloppu avattiin tänään aamulla Lopen Yrittäjien perinteisillä markkinoilla Lopen torilla. Kaunis kesäsää ja kivaa toritunnelmaa heti aamusta lähtien ja monta mukavaa keskustelutuokiotakin niin kahvikupin ääressä kuin torikojuillakin. Väkeä olisi voinut olla enemmänkin, mutta tasaisesti sitä kuitenkin koko aamun torille valui ja näytti kauppa käyvän myös.

Torilta sitten suuntasin Erälopen perinteisille Lopen Erämessuille ja siellä väkeä olikin hyvin. Alkava jahtikausi ja sienestys- ja retkeilykausi oli saanut hyvin myyjiä ja esittelijöitä paikalle ja myös väki messut on ottanut omakseen. Itse tänään etsin kiikaria ja hyvän katselukiikarin Pekkalaan löysinkin ja kuulemma siitä riittää lapsille ja lapsenlapsillekin. Erälopella myös puhutti nyt myös peuraan laajeneva jousimetsästys ja hienoja pelejä olikin tarjolla ja Lopella myös tulossa ampumaradalle ampumakoe jousella metsälle aikoville.

Iso kiitos kauppiaalle Tomi Järviselle isosta ja hienosta tapahtumasta mistä on kehittynyt muutamassa vuodessa hieno perinne ja upea kohtaamispaikkakin. Ja Eräloppea helppo ja hyvä suositella kun asekaupoille tai kalastusvälinekaupoille olette menossa. Varmasti hyvää laatua ja parhaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ammattilaisten opastamana ja myymänä.

Hämeenlinnan Elomessuilta jälleen satoja kannattajakortteja Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle

Lopelta sitten vauhdikkaan neljän tunnen aamutoreilun jälkeen suuntasin Hämeenlinnan Elomessuille. Siellä valtavasti väkeä Verkatehtaan alueella ja meillä totta kai teltta valmiina kerätäksemme koko viikonlopun kannattajakortteja Niinistölle. Paljon lappuja tulikin ja mukavasti myös väki tuli minuakin tapaamaan ja jututtamaan.

Aamuinen Hämeen Sanomien kolumnini oli myös huomattu ja kiitosta tuli monelta tärkeän asian esillä pitämisestä ja huolen kantamisesta. Meidän täytyy muistaa, että velkaa otamme edelleen lisää ja rakenteellisia uudistuksia pitää uskaltaa edelleen tehdä.

Myös verotus puhutti ja oli helppo monelle sanoa, että kokoomus pitää jälleen luvatusta kiinni vaikka pääministeri Juha Sipilä hieman muuta on taas puhunutkin. Eli kenenkään verotuksen emme anna kiristyä ensi vuonnakaan ja siksi veronkevennyksiä pitää vielä tehdä riihessä ennen muuta pieni- ja keskituloisille. Myös takuueläkkeen tasokorotuksesta valtiovarainministeri Petteri Orpo sai useammaltakin kävijältä kiitosta ja myös esityksestään lisätä rahaa koulutukseen ja päivähoitomaksujen alentamisesta.

Mukava iltapäivä perinteen mukaan Elomessuilla ja huomenna Miian ja Jennan kanssa jatkamme. Tervetuloa siis täyttämään oma Tasavallan presidentin kannattajakortti jos homma vielä tekemättä. Kaikkien presidentti!

Kommentit