Kesä-Loppi käyntiin Yrittäjien markkinoilla – Perunarockin Mukularockissa riitti myös menoa ja meininkiä

Blogi, lauantaina 08.06.2019

Lopella on paljon kaikkea hyvää ja mukavaa, mutta onhan se totta, että Kesä-Loppi on ihan oma juttunsa ja käsitekin. Torstain iltatorit alkavat jälleen ensi torstaina ja markkinakausi avattiin kesän osalta tänään, kun perinteinen Lopen Yrittäjien ja kunnan markkinatapahtuma kutsui mukaan. Torilla valtavasti väkeä ja paljon tuttuja ja myös jo paljon kesäloppilaisiakin. Monet onnittelut sain vielä tänäänkin vastaanottaa kevään eduskuntavaalien johdosta ja myös moni Lopella kesäänsä viettävä tuli juttusille. Osa jo tuttuja vuosien varrelta, mutta jälleen myös ihan uusiakin juttukavereita. Olenkin sanonut, että olen ihan mielelläni myös heidänkin vähintäänkin se toinen kansanedustaja ja monet ottavat ja pitävät yhteyttä myös ympäri vuodenkin.

Kuntalassa tänään julkaistiin myös kunnan uusia markkinavideoita ja myös uusi musiikkivideo Janne Tulkin Loppi, Launonen ja Läylinen -ralliin. Pian se varmaan löytyy myös YouTubesta ja myös kunnan Facebook-sivultakin. Hauska laulu ja niin perusloppilainen meno. Kiitos Janne ja muut tekijät!

Torilta sitten Läyliäisiin perinteisen Perunarockin lasten Mukularockiin. Sielläkin helteisessä säässä paljon väkeä liikkeellä ja mahtavia esiintyjiä ja myös hyviä bändejä. Uusi loppilainen Kirsi Tulkin Kirsikkapuiston Lapset -lastenbändi teki debyyttikeikkansa. Kirsikkapuiston Lapsia kuulette myös kesällä torstain iltatorillakin. Ja pari kappaletta latasin myös Facebook-sivulleni eli sieltä voi hieman fiilistellä menoa ja meininkiä.

Sitten illalla vielä rakkaan Kummityttö Elisan synttärit ja vielä perään Vilpunkin juhlissa ehdimme piipahtaa. Lämmintä on, mutta en valita, sillä talvikin sieltä sitten taas tulee 🙂

Kommentit