Keäskiertue 2020 käyntiin lopulta – Hausjärven Oitin Markkinoilla Elina Lepomäki ja Timo Heinonen

Uutiset, perjantaina 31.07.2020

Markkinakesäkin käynnistyy lopulta koronarajoitteiden purun myötä. Kesän ensimmäiset markkinat järjestetään Hausjärven Oitissa lauantaina 1.8.2020 ja Kokoomus on mukana markkinatunnelmissa paikallisen Hausjärven Kokoomuksen johdolla. Mukaan Kokoomusteltalle paikallisten kuntapäättäjien kanssa päivän aikana liittyvät myös kansanedustajat Elina Lepomäki ja Timo Heinonen. Oitin Markkinat ovat samalla Heinosen perinteisen Kesäkiertueen avaus. Keäsn 2020 Kesäkiertue jää kuitenkin myöhästyneen alun myötä totuttua suppeammaksi.

-Parhaina kesinä markkinoita ja tapahtumia on tullut kierrettyä yli 50. Nyt kesäkiertue pääsee liikkeelle virallisesti vasta elokuun alussa ja kokonaismäärä jää vajaaseen pariin kymmeneen kesätapahtumaan ja tilaisuuseen. Joitain sentään jo kesä- ja heinäkuullakin oli, mutta virallinen kertue starttaa vasta nyt, kun koronarajoitteita on purettu ne sallimalla tavalla, kertoi kansanedustaja Timo Heinonen.

 

Heinonen on paikalla Hausjärven Kokoomuksen teltalla Oitissa kello 12 eteenpäin ja Elina Lepomäki tulee paikalle puolta tuntia myöhemmin.

-Olen yleensä paikalla aina reilumminkin. Näin varmasti huomennakin jos sää vain meitä suosii ja juttukavereita riittää. Niin uskon käyvän sillä ainakin etukäteen olen saanut Hausjärveltä useampia viestejä mm. alueen teiden huonoista kunnosta, Riihimäki-Lahti -junavuoroista ja myös muutamista valtakunnankin politiikan aiheista, kertoi Heinonen.

Heinosen Kesäkiertue jatkuu loppukesän ja alkusyksyn ja huipentuu elokuun lopulla, kun Heinonen saa vieraakseen omaan vaalipiiriinsä Hämeeseen koko Kokoomuksen eduskuntaryhmän.

-Kyllä tähän loppukesään tapahtumia riittää ja osa tehdään hieman pienemmin, mutta liikkeellä ollaan torikahveilla ja muilla. Myös kotikuntani Lopen torstain Kesätorit saadaan käyntiin nyt elokuun ensimmäisenä torstaina, kertoi Heinonen.

Kommentit