Kauppojen alennusmyynnit jäivät toiseksi, kun Kauppakeskus TRIOn saapui oikea SALE

Uutiset, perjantaina 03.02.2012

Hämeen presidentivaalien loppukiri huipentuu vaaliviikonloppuun. Varaslähtö otettiin jo perjantai-iltana Lahden Kauppakeskus Triossa kun paikalle saapui itse presidenttiehdokas Sauli Niinistön. Kauppojen salet jäivätkin aidon Salen varjoon kun Niinistö täytti kauppakeskuksen käytävät ja raput viimeistä koloa myöden.

– Olihan tämä huikea avaus vaaliviikonlopulle. Olen tässä 15 vuoden aikana nähnyt monenlaista, mutta en tällaista, ihmetteli kansanedustaja Timo Heinonen Kauppakeskus Trion tungosta.

Pakkanenkaan ei siis pidätellyt lahtelaisia eikä kauempaakaan tulleita kun kaikki halusivat nähdä edes vilauksen tulevasta Suomen presidentistä.

– Kyllä tässä oli nyt sellainen fiilis, että itse mietin Mertarannan sanoin, että ”Se on siinä”. Mutta tehdään nyt loppukampanja suurella sydämellä ja tunteella loppuun niin olen varma, että huudahdus on sunnuntaina totta.

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö vietti pitkän tovin aikaa Lahdessa ja tapasi kannattajiaa, mutta myös suomalaisten tekojen tekijöitä. Triossa palkittiin jälleen muutama uusi suomalainen teko mm. Positiivarit Oy ja sai Niinistö matkaansakin mm. upeaa taidetta.

– Lämminhenkinen ja hieno tilaisuus. Minulle nykyisin parhaita hetkiä on ne kun Sauli (Niinistö) ottaa kontaktia pieniin lapsiin ja perheisiin. Siinä on sellaista lämpöä ja läheisyyttä mitä toivon presidentin tulevaisuudessa luovan koko maahamme, pohti Timo Heinonen.

Pääkaupungin myrsky muutti Timo Heinosen illan

Lahdesta kansanedustaja Timo Heinosen piti jatkaa pitkää jo aamukahveilla Lopen Niinistö Cafesta alkanutta kampanjapäivää vielä Helsingin iltajuhlaan. Pääkaupunkiseudun vuosikymmenenkin lumimyräkäksi kuvattu lumisade ja kolarisuma kuitenkin muutti suunnitelmia.

– Noudatin poliisien yleistä ohjetta ja vältin nyt ajoa Lahden moottoritiellä etelään. Ja vaikka edelliset kolarit oli jo korjattu pois niin Lahden illan aikana niitä tuli lisää. Saulikin lähti matkaan vaihtoehtoista reittiä, kertoi Timo Heinonen.

Heinosta harmitti kun sivuun jäi presidentivaalien suurin ilmaiskonsertti Helsingissä. Lavalle illan aikana kiipesi upea kaarti maamme ykkösartisteja.

– Totta kai se harmittaa, mutta nyt oli järkevämpi tehdä näin. Laskemani reilu tunnin ajoaika ei olisi millään riittänyt. Mutta sain jo illasta kuvia ja siellä on aivan huikea tunnelma. Ja upeaa, että meidän kampanjassa nämäkin tilaisuudet ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, kiitteli Timo Heinonen.

Eduskuntavaalien viimeinen suuri kampanjapäivä on huomenna lauantaina 4.2. Silloin tapahtumia on ympäri Suomen ja myös joka puolella Hämettä.

– On harmi etten joka puolelle edes Hämeessä ehdi. Meillä on tapahtumaa niin Lounais-Hämeessä kuin Itä-Hämeessäkin. Ja itse nyt lupasin hoitaa tätä Kanta-Hämeen keskiosaa eli Hämeenlinnaa, Riihimäkeä jne., luetteli Timo Heinonen lauantainsa ohjelmaa.

Kommentit