Kartanoputiikki Punainen tupa noussut Lopen ykköskohteiden joukkoon – Jukka Rintalan tuotteita tullaan hakemaan kauempaakin

Uutiset, lauantaina 09.07.2011

Lopelle runsas vuosi sitten perustettu Kartanoputiikki Punainen tupa on ensimmäisen vuotensa aikana lunastanut paikkansa monessakin mielessä. Heinäkuun alussa yritys juhlisti ensimmäistä vuotta Virpi Kassarin johdolla Lopen Leppäniemessä ja kaikki olivat kokemaansa tyytyväisiä. Juhlapäivän päivä veti kauppaan useamman sata muodin ystävää ja illalla butiikkia juhli vielä parisensataa vierasta. Kartanoputiikin vuosi sitten avanut kansanedustaja Timo Heinonen oli yksi mukana olleista.

– Sain viime vuonna kunnian avata tämän ainutlaatuinen muodin erikoiskaupan Lopelle. Ensimmäinen vuosi on todellakin osoittanut sen, että erikoisuudelle oli tilausta. Butiikissa on käynyt tuhansia ihmisiä vuoden aikana ja erityisesti erikoisillat ja -päivät ovat lunastaneet paikkansa, ihasteli Timo Heinonen juhlapäivän illalla.

Heinonen kertoi järjestäneensä itsekin tilaisuuksia Kartanoputiikissa ja mainostaneensa sitä lukuisille ystävilleen ympäri Suomea.

– Onhan tämä aiheuttanut aikamoista ihmtetystä ja ihastelua kaikkien parissa. Ainutlaatuinen juttu koko Suomessa ja tietenkin erityisesti Jukka Rintalan poikkeuksellisen vahva panos paikkaan on näkynyt.

1-vuotisjuhlassa nähtiin myös upean muotinäytös Leena Sarven johdolla ja esillä oli butiikin eri tuotemerkkien kesän valikoimaa ja laajakavalkaadi Jukka Rintalan ainutlaatuisia iltapukuja. Kaikki puvut olivat juhlapäivän kunniaksi myös myynnissä.

– Kertoivat, että päivän yleisönäytösten jälkeen oli jo osa vaatteista löytänyt uuden kodin ja nyt illallakin ainakin yksi uniikki-iltapuku lähti tyytyväisen juhlavieraan matkaan, kertoi Heinonen.

Lopella myös kunnanhallituksen puheenjohtajana toimiva kansanedustaja Timo Heinonen on ollut myös kotikuntansa kannalta tyytyväinen uuteen yritykseen.

– Täytyy kyllä nostaa hattua Virpi ja Yrjö Kassarille. He ovat luonneet Lopelle jota ainutlaatuista mitä tullaan katsomaan kauempaakin. Ja itseasiassa juhlissa jo suunniteltiin paljon uuttakin. Katsotaan miten ne sitten toteutuvat, kiitteli Timo Heinonen.

Juhlissa mukana nähtiin myös Lopen uusi kunnanjohtaja Karoliina Viitanen ja parisen sataa kutsuvierasta.

Kommentit