Kartanoputiikki Punainen Tupa 10 vuotta – Aina silloin tällöin syntyy kaksikko, joka valloittaa suomalaisten sydämet

Blogi, lauantaina 06.07.2019

Kymmenen vuotta sitten hyvä ystävämme tai oikeastaan ystäväperheemme perustivat vanhaan väen tupaan kartanonsa pihapiiriin butiken på landet -tyyllisen kartanoputiikin. Sain silloin virallisesti avata ja pitää puheen ainutlaatuisissa avajaisissa. Näin sai alkunsa Kartanoputiikki Punaisen Tuvan tarina, mikä tänäpäivänä on jo jatkokertomuksen mittainen. Tänään minulla oli ilo pitää virallinen juhlapuhe Kartanoputiikin 10-vuotisjuhlissa ja onnittela ja ennen muuta kiittää Virpiä upeasta ja ainutlaatuisesta työstä.

Kymmenen vuoden aikana Kartanoputiikki Punaiseen Tupaan on tutustunut ja käynyt siellä ostoksilla tuhannet ja tuhannet ihmiset. Monet tulevat kerta toisensa jälkeen ja ihastuvat paikkaan ja sen antiin yhä uudelleen ja uudelleen. Itsekin sain Virpin kanssa tehdä muutaman kerran upeat Muotia ja Kevättä -tapahtumat putiikilla ja Leppäniemen Kartanon puutarhassa lehmusten suojissa. Niitä tapahtumia olen itse ja moni muukin muistellut monet kerrat. Ne olivat paikan hengen mukaan ainutlaatuisia ja sykähdyttäviä. Niiden kautta sain myös monia uusia ystäviä ja monia hienoja kokemuksia.

Tänäänkin Kartanoputiikin 10-vuotisjuhla huipentui Leena Sarven johdolla muotinäytökseen. Putiikin rekeistä löytyi upea kokonaisuus kesän kauneinta muotia ja Leenan juonnoin ja Käsityöläisten tunnelmoinnein syntyi upea hetki muodin parissa. Juhlapäivä piti sisällään myös paljon muuta historiallisen kartanon puutarhassa ja aivan valtavasti tuttuja ja uusiakin tuttavuuksia. Oli ihana saada kiitosta työstä ja myös näistä jutuista joiden parissa olen halunnut olla edesauttamassa suomalaista kivijalkakauppaa, yrittäjyyttä ja myös korkeaa osaamista.

Lämpimät onnittelut vielä Virpille ja myös Yrjölle ja kartanon nuorelle väelle tästä päivästä ja myös ystävyydessä ja hienoista yhteisistä hetkistä. Onnea myös tulevaan! Ja teille kaikille blogini lukijoille suosittelen tämän kesän yhdeksi vierailukohteeksi Kartanoputiikki Punaista tupaa Lopen Topenolla. Ihastutte ja varmasti myös menette sinne uudemmankin kerran.

Tänään päivään mahtui myös tukkiurakkaa tai minun osalta lähinnä ammattimiehen työn seuraamista ja myös kauniissa säässä vietetyt perinteiset Lopen Perunankukkapäivät. Maailman parhaan uuden perunan juhlaa!

Kommentit