Kartanoputiikin ja Timon Muotia ja Kevättä lauantaina – Toinen näytös huipentuu Mennään naimisiin –häämekkoihin

Uutiset, maanantaina 19.05.2014

Kartanoputiikki Punaisen tuvan ja kansanedustaja Timo Heinonen yhteinen nyt jo neljännen kerran järjestettävä Muotia ja kevättä –tapahtuma on vuorossa jälleen tulevana lauantaina 24.5.2014 klo 11-18. Leppäniemen Kartanolla järjestettävän tapahtumaa tähdittää tänä vuonna mm. kolme Miss Suomea Viivi Pumpasen, Heidi Sohlbergin ja Essi Pöystin johdolla. Ja kartanon puutarhan catwalkilla nähdään yli 20 upeaa mallia muodinhuipulta ja Lopelta ja lähiseudulta.

Muotinäytösten lisäksi Leppäniemen kartanon pihapiiriin pysähtyy päiväksi Lopen Wanhojen Automobiilien kevätparkki ja alueella lapsia viihdyttää myös aidot hevosvaljakot. Pääpaino on kuitenkin kahdessa muotinäytöksessä, jotka nekin toki ovat aiempia vuosia näyttävämmät.

Kartanoputiikki Punaisen Tuvan Virpi Kassari on koonnut lauantain muotinäytöksiin laajan valikoiman putiikin kevään ja kesän uutuuksista. Näytöksissä nähdään myös muotisuunnittelija Jukka Rintalan uniikkeja luomuksia ja nyt myös hämeenlinnalaisen Aurora Raiskisen juhlapukuja ja häämekkoja. Päivän toinen näytös huipentuukin ainutlaatuiseen Mennään Naimisiin –osioon. Näytökset ovat kello 13 ja 16.

Muotinäytöste ja tapahtumapäivän musiikista vastaa Jimmy Cola ja näytökset juontaa tyylikonsultti Leena Sarvi ja näytöskoordinaattorina toimii Tommi Peltonen. Päivän aikana kartanolla esiintyy myös Dragartisti Jukka K. ja paikalla on myös Marskin Majan Kafeteriateltta, Mikkolan Suoramyynnin Hyvää Lopelta Maalaistori ja tuote-esittelijöitä.

Malleina nähdään tänä vuonna kolmen Miss Suomen lisäksi mm. Miss Helsinki Kelly Kalonji, Miss Globe Kati Kokkonen, Yacine Samb, Sonja Lahtinen, Mira Saxberg, Mirita Saxberg, Sonja Tanner, Patisse A Lody, Petra Valkonen, Suomen paras leipomo-ohjelmastakin tuttu Sokerileipuri Jenni Höijer ja monta muuta. Ja lisäksi upeita malleja Lopelta ja lähialueilta joista tuttuja kasvoja ovat varmasti Saija Grönholm ja hänen äitinsä Aira Sundberg, Mirva Leinonen, Sari Seppälä, Tuula Kauppi ja Erika Kauppi-Nykänen, Kirsi Tulkki, Emma Kauppi, Kirsi Esselström ja Janita Juvonen.

Kommentit