Kansanedustajat Heinonen ja Zyskowicz Studia-messuilla.

Uutiset, tiistaina 03.12.2013

3.-4. joulukuuta järjestetään jokavuotiset nuorille suunnatut Studia–messut Helsingin Messukeskuksessa. Kokoomuksen kansanedustajat Timo Heinonen ja Ben Zyskowicz vierailivat tiistaina aamupäivällä messuilla Kokoomusnuorten osastolla.

Studia–messut on suunnattu jatko-opiskelua suunnitteleville nuorille. Paikalla on satoja esille asettelijoita korkeakouluista poliittisiin nuorisojärjestöihin. Kaksipäiväisillä messuilla on vuosittain tuhansia kävijöitä ja jo avauspäivänä oli liikkeellä paljon väkeä.

-Olen useana vuonna vieraillut näillä messuilla ja pidän tärkeänä että tämän tyylisiä tapahtumia järjestetään, Kokoomuksen osaamis- ja sivistysverkoston puheenjohtaja Heinonen kommentoi. On hienoa nähdä, kuinka paljon tämä kerää nuoria ja esittelijöitä ympäri Suomea, hän jatkaa.

Kokoomusnuorten osastolla kävi kova vilske jo aamupäivästä, jaossa oli mainoksia ja nuorilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan. Edustajia vierailun aikana jututtanut messuväki sai myös halutessaan ottaa yhteiskuvia.

-Varmasti osallistun tapahtumaan myös ensi vuonna, sen verran hauskaa tämä on, Heinonen kommentoi edustaja Zyskowiczille heidän poistuessa paikalta.

Kommentit