Kansanedustaja Heinonen Riihimäen Saksalaisilla joulumarkkinoilla.

Uutiset, maanantaina 25.11.2013

Lauantaina 23.11 vietettiin Riihimäen joulunavausta Graniitin-aukiolla Saksalaisten joulumarkkinoiden tahdissa. Jo perinteeksi muodostuneet markkinat keräsivät tänäkin vuonna paljon ihmisiä. Mukana markkinoilla oli myös kansanedustaja Timo Heinonen, joka oli tavattavissa Riihimäen Kokoomuksen teltalla.

-Mukavasti ihmiset tulivat juttelemaan ja kyselemään politiikan eri osa-alueista, Heinonen kertoi. Palautettakin hallituksen työskentelystä sain, hän jatkaa.

Keli suosi markkinaväkeä ja Riihimäen keskustassa pidetyillä markkinoilla aurinko paistoi koko päivän. Sää oli niin kauppiaiden, kun vierailijoidenkin mieleen.

-Ihmiset olivat selvästi hyvällä joulumielellä liikkeellä ja tapahtuma oli kaiken kaikkiaan onnistunut, Heinonen summaa.

Riihimäen Suomi-Saksan seuran järjestämät markkinat pidettiin tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Markkinoiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

-Tämä on mukava perinne ja joulunavaus. Tämän tyyliset tapahtumat ympäri vuoden pitävät Riihimäenkin keskustan vilkkaana kohtaamispaikkana, Heinonen kertoi tilaisuuden päätteeksi

Kommentit