Kansanedustajan vapaapäivä, kukaan ei tarvitse minua tänään – Talviviikonloppu takana ja kohti uutta työviikkoa

Blogi, sunnuntaina 11.03.2018

Viikonloppu sai odottamattoman käänteen kun yksi esitelmätilaisuus peruuntui ja lauantaista tuli vapaapäivä. Ehdittiin ensimmäistä kertaa mökille jopa yöksi tänä talvena ja nauttimaan talven riemuista. Järvellä pilkittiin, mataluisteltiin ja rakennettiin lumilyhtyjä ja Lumiukkokin Loppijärven jäälle ilmestyi. Ja mikä parasta ystäväperhekin kävi meitä ja itseään ilahduttamassa suojapäivän iloilla.

Vapaapäivä teki itseasiassa oikein hyvää. Takana on pitkä putki ilman yhtään vapaata ja edessä vähintäänkin yhtä tiukka rytmi aina kesäkuulle saakka. Vain pääsiäisen muutama vapaapäivä taputtaa muutenkin seitsenpäivisiä työviikkoja. Mutta toisaalta kun saa tehdä työtä mistä tykkää ja juttuja mitä rakastaa niin silloin sitä jaksaakin. Päättyvällä viikolla tuli täyteen 4000 päivää kansanedustajana ja jotenkin tuntuu, että eihän siitä ole kuin hetki kun vasta valtakunnan politiikassa aloitin. 11 vuotta kansanedustajana ja yli 20 vuotta kunnanvaltuustossa, maakuntahallinnossa ja seutukunnan ja talousalueen johtotehtävissä on toki aika pitkä aika. Ja toivottavasti saan vielä jatkaa pitkään. Monta mielenkiintoista työtä ja tehtävää odottaa ensi viikollakin.

Tänään kävin vielä katsomassa kuinka metsänhakkuut ovat edenneet Niittumäessä ja rantasuon reunalla. Ensimmäinen metsäkauppa minkä itse tein ja hyvältä näytti Stora Enso:n työnjälki. Aikanaan rakkaan äitini pikkutyttönä istuttama metsä kasvaa tulevana suvena entistä paremmin. Alkavalla viikolla ensin yrittäjäkiertueeni visiitit Forssaan ja siitä uusi viikko käyntiin.

 

Kommentit