Kansanedustaja Timo Heinonen tutustui Hämeen Ympäristökeskukseen

Uutiset, maanantaina 27.04.2009

Kansanedustaja Timo Heinonen jatkoi vierailujaa huhtikuun viimeisellä viikolla. Yritys-, päiväkoti- ja kouluvierailujen sarja sai nyt jatkoa Hämeen Ympäristökeskuksesta, jonka toimintaan Heinonen tutustui Hämeenlinnassa. Johtaja Harri Kallion johdolla Heinonen saikin täydellisen tietopaketin ympäristöhallinnon ajankohtaisista asioista keskuksen eri alan asiantuntijoilta.

– Vierailu oli erittäin antoisa. Ympäristöskeskus oli järjestänyt erinomaisen päivän ja tietenkin oli äärimmäisen antoisaa kuulla eri asiantuntijoiden alustukset ja päästä keskustelemaan heidän kanssan pienessä ryhmässä, kiitteli Timo Heinonen erityisjärjestelyjä.

Vierailun Heinoselle oli järjestänyt ympäristökeskuksen erikoissuunnittelija Lulu Riikonen ja päivän aikana Heinonen pääsi tapaamaan lukuisia eri osa-alueiden toimijoita. Keskusteluissa esillä oli mm. pohjavesine seuranta, maa-aineslaki, kuntien ympäristönsuojelumääräykset, vesistöjen hoitokalastukset ja hajakuormitus sekä luonnollisesti suurimpana kokonaisuutena ympäristöhallinnon uudistaminen.

Kommentit