Kansanedustaja Timo Heinonen palkitsi Hyvinkään Vuoden Yrittäjän

Uutiset, sunnuntaina 12.10.2008

Hyvinkään yrittäjäjuhlassa palkittiin paikallisia yrittäjiä ja toimijoita vuoden varrelta. Kansanedustaja Timo Heinonen (kok.) sai kunnian olla mukana palkitsemassa yrittäjien toiminnassa ansioituneita henkiöitä Tapainlinnan koululla järjestetyssä Hyvinkään Yrittäjät Unplugged-juhlassa. Illan kohokohdan, Vuoden Yrittäjän palkitsemisen lisäksi juhlassa muistettiin Hyvinkään Yrittäjien pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, toimijoita ja jäsenyrityksiä.

– Vuoden yritys on perustettu vuonna 1987 ja se on kasvanut tasaisesti lamavuosien läpi, palkinnon luovuttanut Timo Heinonen kertoi nimityksen perusteita. Nykyään yritys työllistää 13 henkeä, ja Hyvinkään pääkonttorin lisäksi työntekijöitä on Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Vuoden Yrittäjäksi valittiin Kauko Heini työkalu- ja tarviketukkukauppayritys Hertek Tekniikka Oy. Palkinnon perusteluissa kiitetään yrittäjää henkilökunnan arvostuksesta, hyvästä tuloksesta ja asiakkaan ongelmanratkaisuun ja tuotekehittelyyn panostamisesta. Lisäksi yritys sai kiitosta luotettavuudesta ja rehellisyydestä.

Kommentit