Hausjärven Kokoomus hyvässä nosteessa – Kokoomus kuuntelee ja Toivotalkoilee

Uutiset, maanantaina 13.10.2008

Hausjärven Kokoomuksen puhaltaa hurja myötäinen. Puheenjohtaja Kyösti Arovuoren johdolla Hausjärven kokoomukseen on saatu uutta nostetta ja uusia ehdokkaita ja väki on innolla mukana. Kansanedustaja Timo Heinonen oli sunnuntaina mukana Hikiässä Tarmo Lähikaupalla.

– Olin lauantaina ensin Oitin S-Marketilla ja Korvakahvilateltta oli sitten sunnuntaina Hikiässä ja siellä jatkoimme. Anni Främling yksi uusista toimijoistamme soitti ja pyysi mukaan ja mikäs sellaisessa auringonpaisteessa oli kampanjoidessa, kertoi Timo Heinonen.

– Esillä oli paljon ajankohtaisia asioita. Tietenkin ehdokkaille paikallisempia juttuja ja sitten minulle alueemme asioita ja myös valtakunnan asioita. Esillä mm. huoli vanhustenhoidon laadusta ja yrittäjien työllistämiskysymykset.

Lähikauppa Tarmolla pysähtyikin sunnuntai iltapäivän aikana kymmeniä kyläläisiä ja kahvi, paikallisen urheiluseuran hyväksi myydyt makkarat ja ilmapallot tekivät kauppansa. Päivän päätteeksi uusi innokas ehdokasjoukko ryhtyi heti jo valmistelemaan seuraavia tapahtumaa.

Ongelmajätteiden Toivotalkoot

Tulevana lauantaina Hausjärven Kokoomuksen tekevät ehdokkaat järjestävät TOIVOTALKOO-hengessä kiertävän ongelmajätekeräyksen lauantaina 18.10. reitillä Kirkonkylä-Karhi- Hikiä-Selänoja-Kallio. Keräys on erinomainen tilaisuus päästä eroon nurkissa lojuvista akuista, pattereista ja maaleista ym. Tarkempia tietoja alkuviikosta näiltä sivuilta. Vastaava keräyskierros järjestetään myös Monnissa maanantaina 20.10.

– Varmasti yksi parhaista talkooideoista. Hyvä esimerkki siitä miten kyläläiset voivat yhdessä tehdä ja saada aikaan. Monelle ongelmajätteiden vieminen yksin olisi hankalaa ja jopa mahdotonta. Nyt yhteishengellä se hoidetaan kuntoon, kiitteli Timo Heinonen.

Vielä ennen lauantaina hausjärveläiset järjestävät Korvakahvit keskiviikkona 15.10. klo 17-20 Monnissa Metallivalmiste A. Laaksosella ja ongelmajätekeräyksen kanssa samaan aikaan järjestetään sitten jo syksyn kolmannet Korvakahvit lauantaina 18.10. klo 10-14 Ryttylässä K-Extra Saarisen edustalla.

– Aivan mahtava tahti Hausjärvellä päällä. Väellä on nyt sellainen into tehdä ja puuhata, että paremmasta väliä.

Kommentit