Hausjärvi, Helsinki, Lahti… Kokoomuksen kunnallisvaalikampanjassa tekemisen meininki

Uutiset, sunnuntaina 12.10.2008

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen ahkeroi koko lauantaipäivän eri puolilla Suomea yhdessä kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaiden kanssa. Heinonen aloitti päivän Riihimäeltä ja jatkoi sieltä Hausjärven Kokoomuksen Korvakahvilateltalle ja edelleen Helsinkiin Kolmen Sepän patsaalle. Pitkä päivä päättyi Lahteen alle 35 vuotiaiden ehdokkaisen iltajuhlaan ravintola Ylämummoon.

– Hausjärvellä on erityisen hyvä meininki päällä. Ja väkeä oli kivasti liikkeellä paikallisen S-Marketin pihalla. Tänään vielä suuntaan uudestaan Hausjärvelle tällä kertaa Hikiään ja Tarmo lähikaupalle, kertoi Timo Heinonen ja totesi, että Hausjärvellä on hyvät mahdollisuudet myös voittaa kahden viikon kuluttuua järjestettävät kuntavaalit.

Helsingin Kokoomus avasi iltapäivällä oman vaalikahvilansa Kolmen Sepän patsaalle. Heinonen jakoi patsaalla kokoomusehdokkaiden mainoksia ja väkeä riitti.

– Itseasiassa yhden loppilaisenkin näin. Eli hieman omaakin vaalityötä tässä tehtiin, hymyili Timo Heinonen, mutta kertoi vakavastiottaen että Lopella on vielä edessä tärkeimmät vaalitapahtumat mm. kaksi Korvakahvila tapahtumaa ja ehdokkaiden laajempi jalkautuminen sekä ravintola Catiscan perinteiset Siniset vaalibileet.

– Lopella meidän ehdokkaat ovat tehneet poikkeuksellisen näyttäviä ja aktiivisia kampanjoita. On ollut kiva tehdä työtä tällaisen joukon kanssa, kiitteli Heinonen.

Heinosen kampanjapäivä päättyi Lahteen ja alle 35-vuotiaiden Toivojen ja Toinien iltaan ravintola Ylämummoon. Ravintola oli täynnä väkeä ja asian lisäksi ohjelmassa oli myöps standup koomikko Arimo Mustosen show.

– Olen varannut nyt kaikki illat ja kaiken eduskuntatyöltä ja kuntamme töiltä liikenevän ajan nyt kampanjointiin. Meillä on luvassa vielä monta hienoa tapahtumaa ympäri Etelä-Suomen joihin olen luvannut osallistua. Tunnelma on siinä määrin hieno ja innostava, että tässähän itsekin saa pattereihin koko ajan vaan lisää virtaa.

Kommentit