Kansanedustaja Timo Heinonen mukana kokoomuksen EU-vaalistartissa Helsingissä

Uutiset, tiistaina 29.10.2013

Maanantaina Helsingin Narinkkatorilta starttasi kokoomuksen EU-vaalikiertue. Kokoomus nimesi ensimmäiset ehdokkaansa ensi kevään vaaleihin lokakuun puolessavälissä Järvenpäässä ja Narinkkatorilla heistä oli mukana suurin osa. Jo istuvat europarlamentaarikot kiertävät uusien ehdokkaiden kanssa tämän viikon startaten kampanjan useissa eri kaupungeissa ympäri Suomea.

Kansanedustaja Heinonen oli mukana Narinkkatorilla seuraamassa kampanjan aloitusta ja oli mielissään, että tapahtuma herätti mielenkiintoa ihmisissä.

-Meillä on hienoja sekä osaavia ehdokkaita ja oli mukava nähdä kuinka aktiivisesti he ovat mukana kampanjassa heti alusta asti, Heinonen kommentoi.

Vilske vaalirekalla oli kova ja tilaisuudessa tarjoillut letut tekivät kauppansa. Paikalle tulleet ihmiset olivat innokkaita keskustelemaan ehdokkaiden kanssa ajankohtaisista asioista sekä vaaleissa todennäköisesti esille nousevista teemoista. Kampanjaa olivat starttaamassa nykyisten MEP:ien lisäksi ehdokkaat Aura Salla Helsingistä ja Jari Andersson Sastamalasta.

Juttuseuraa riitti myös kansanedustajalle itselleen ja hän kertoikin, että ihmiset kyselivät hallituksen rakennepaketista sekä sen etenemisestä.

-Mukava huomata, että ihmiset tuntevat myös täällä pääkaupunkiseudulla minut ja tulevat juttelemaan. Tänään taas paljon arvokkaita keskusteluja Suomen tulevaisuudesta ja paljon puhuttiin myös Euroopan Unionista.

Ehdokkaat kiertävät tämän viikon aikana Turussa, Tampereella, Vantaalla, Espoossa sekä Kouvolassa.

Kommentit