Jarkko Tammisen Stars Show häikäisi ensi-illassa – ”Mitään tällaista ei Suomessa ole ennen nähty”

Uutiset, torstaina 31.10.2013

Kansanedustaja Timo Heinonen hämmästeli näyttelijä ja imitaattori Jarkko Tammisen Stars Shown jälkeen illan ohjelmaa. Heinonen kertoi menneensä suurin odotuksin ensi-iltaan, mutta ilta ylitti kaikki odotukset. Laura Voutilaisen kanssa Tamminen tarjoili illan aikana viitisen kymmentä tähteä lavalla ja yli kaksituntista showta vauhdittivat myös Tanssii Tähtien kanssa ohjelmasta tutut tanssijat Ansku Bergströmin johdolla.

– Hei, tätä esitystä on todella vaikea kuvailla mitenkään. Jos yrittää niin sanat loppuvat kesken ja superlatiivit tuntuvat latteilta, hymyili Timo Heinonen ensi-illan jälkeen.

Suomalaisia ja ulkomaalaisia tähtiä vilissyt Stars Show ei jättänyt varmastikaan ketään yli tuhatpäisestä ensi-iltayleisöstä kylmäksi. Lavalla nähtiin niin Matti Nykänen kuin Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Cheek ja Elastinenkin. Jarkko Tamminen imitoi yli 40 tähteä ja Laura Voutilainen vajaat kahtakymmentä.

– Onhan moni näytellyt ja matkinut tähtien esiintymisiä, mutta Jarkko Tamminen toi Suomeen nyt lauluimitaation. Ja sai rinnaalleen myös Laura Voutilaisen. Itseasiassa ensimmäisen kerran uskoni horjui kun Laura esiintyi Katri-Helenana. Silloin tuli tunne, että nyt tulee nauhalta. No kuin uskonvahvistukseksi sanat menivät ”uusiksi” ja huijausta ei tarvinnut enää epäillä, nauroi Heinonen.

Stars Shown käsikirjoitus oli mukaansa tempaava ja biisien uudelleen sanoitukset laittoivat nauruhermotkin koville. Pitkänlinjan viihdyttäjänä ja taiteilijana Jarkko Tamminen oli vahvasti läsnä koko esityksen ajan ja näytti nauttivan pitkäaikaisen haaveensa toteutumisesta silminnähden.

– Itse ensimmäisen kerran törmäsin Jarkkoon jossain motorsporttapahtumassa. Kaiuttimista kuului yhtäkkiä Aira Samulinin raikuva nauru ja hihkaisu ”askel askel hyppy”. Tapahtumassa esiintyi uraansa aloitellut Jarkko Tamminen, kertoi Timo Heinonen ja paljasti sen jälkeen seuranneensa Tammisen uraa tiivisti.

– Jarkon puoliso on minun lapsuuden perhetuttuja ja työkämppänikin on ihan Tammisten naapurissa Helsingissä. Usein siinä ohimennen nähdään, paljasti Heinonen.

Stars Shown ensi-illassa yleisössä nähtiin lähes kaikki tämän hetken julkkis-Suomen tähdet ja valtavasti lavallakin kuultuja artisteja. Jarkko Tammisen ja Laura Voutilaisen Stars Shown jatkuu Linnanmäen Peacockissa aina loppuvuoden ajan. Vielä jäljellä olevat 21 näytöstä myydään varmasti hetkessä loppuun.

– Kyllä tämä show on varmasti tämän pikkujoulukauden ehdottomasti kovin juttu ja halutuin ohjelma. Voin lämpimästi suositella ja melkein uskaltaisin luvata, että jos joku suositukseni perusteella lipun ostaa ja pettyy niin maksan rahat takaisin, iski Heinonen silmää lopuksi.

Stars Shown lippuja voi varata Lippupalvelun kautta Stars Shown sivuilta www.starsshow.fi. Seuraavan näytös ensi-illan jälkeen on tulevana lauantaina 2.11.2013 kello 19.00.

Kommentit