Kansanedustaja Timo Heinonen Kokoomuksen vetovastuuseen Valtiovarainvaliokunnassa

Uutiset, torstaina 13.06.2019

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen on valittu Kokoomuksen valiokuntavastaavaksi Valtiovarainvaliokuntaan. Heinonen tulee näin vastaamaan talous- ja veroasioista Kokoomuksen osalta valtiovarainvaliokunnassa. Kokoomus esittää Heinosta lisäksi puolustusvaliokuntaan.

-Valtiovarainvaliokunnan vetovastuu korostuu nyt, kun kokoomus on oppositiossa. Meidän tulee tehdä nyt vastuullinen ja kestävä vaihtoehto Antti Rinteen hallituksen talouspolitiikalle. Pitää panostaa työllisyyteen ja tässä tärkeässä roolissa on koulutus ja osaaminen. Mutta meidän vaihtoehto tulee olemaan talouden näkökulmasta kestävä, toteaa Timo Heinonen.

Valtiovarainvaliokunta vastaa eduskunnassa mm. valtion talousarvioiden käsittelystä ja myös lisätalousarvioiden käsittelystä. Valiokunnan jaostopaikat päätetään myöhemmin.

-Ulko- ja turvallisuuspolitiikka ja puolustuspolitiikka ovat olleet toinen isompi kiinnostukseni ja työni kohde. Neljä vuotta ulkoasiainvaliokunnassa ja kahdeksan vuotta puolustusvaliokunnassa ja on hieno saada jatkaa tätä työtä nyt alkaneellakin kaudella. Lupaan tehdä tämän työn jatkossakin aina Suomi-kylki edellä, lisäsi Heinonen.

Kommentit