Kansanedustaja Timo Heinonen kiittää… Tervetuloa Kiitos Kahveille ja Kiitos juhlaan

Uutiset, torstaina 22.03.2007

Kansanedustaja Timo Heinonen kiittää tukiryhmäänsä, talkoolaisia ja äänestäjiään kolmella eri tilaisuudella heti vaalien jälkeen. Kiitos kahvit järjestetään Riihimäellä ja Lopella ja huhtikuussa mukana olleet ja äänestäjät kutsutaan vielä Vanajanlinnaan Kiitosjuhlaan.

– Tapanani on ollut kuntapuolellakin olla äänestäjien tavattavissa vaalien välissäkin ja nämä kahvit jatkavat tätä toimintatapaani nyt myös kansanedustajana. Haluan heti vaalien jälkeen kiittää tukijoitani ja äänestäjiäni suuresta työstä ja tarjota kakkukahvit, kertoi Timo Heinonen Kiitos kahvi –tilaisuuksista. Heinosen tavoite on järjestää vastaavia tilaisuuksia myös muualla vaalipiirin alueella vaalikauden aikana.

Nyt Kiitos Kahvit järjestetään perjantaina 23.3. kello 14-18 Riihimäellä tututussa vaalikahvilassa Hämeenkatu 38:ssa ja seuraavana tiistaina 27.3. klo 16-18 Lopella Nordean kerhohuoneella.

– Täytekakkukahvien paikka, totesi Heinosen kampanjapäällikkö Riku Bitter ja kiitteli edelleen vaalityöhön osallistuneita tukiryhmäläisiä.

– Oikeastaan koko 549 hengen tukiryhmä ja Taustavaikuttaja Klubilaiset toimivat aktiivisesti. Toiset olivat mukana toreilla ja tapahtumissa, toiset keräsivät rahoitusta ja toiset tekivät työtä tukiryhmän kasvattamiseksi jne. Uusia ideoita syntyi tästä ryhmästä läpi koko kampanjatyön. Se oli voittomme avain.

Kahden Kiitos Kahvi –tilaisuuden lisäksi äänestäjille, tukiryhmäläisille ja talkoolaisille on luvassa vielä huhtikuun lopussa 28.4. Kiitosjuhla Vanajanlinnassa.

Kommentit