Kansanedustaja ja Valtion Liikuntaneuvoston varapuheenjohtaja Timo Heinonen haastaa: Suomalaisyritykset mukaan liikuntatalkoisiin

Uutiset, tiistaina 20.11.2018

Kokoomuksen kansanedustaja ja Valtion Liikuntaneuvoston varapuheenjohtaja Timo Heinonen haastaa suomalaiset ja Suomessa toimivat yritykset mukaan liikuntatalkoisiin. Heinosen haasteen kautta Santander hankki Helsinkiin neljä ulkoilun kuntopistettä ja nyt Heinonen haluaa laajentaa haasteensa ympäri Suomen.

-Haastan isommat yritykset ja pienemmät esimerkiksi paikallisen yrittäjäyhdistyksen kautta hankkimaan kotikuntaansa yhden ulkoilureitin varteen asennettavan kuntopisteen. Tällaisia pisteitä valmistaa useampikin suomalainen yritys niin tätä kautta myös haaste työllistääkin Suomessa, totesi Timo Heinonen.

Heinonen on toiminut kaksitoista vuotta Valtion Liikuntaneuvostossa ja viimeiset neljä vuotta sen varapuheenjohtajana. Entisenä opettajana Heinonen on halunnut pitää esillä liikkumisen ja liikunnan helppouden edistämistä ja kaikille avoimet kuntopisteet ovat tässä parhaita mahdollisia.

-Haasteeseen vastaava yritys voi tehdä pisteen esimerkiksi yrityksen lähelle missä se palvelee myös sen työntekijöitä tai sitten jonkin yleisesti käytetyn kuntoreitin tai kevyenliikenteen väylän varteen. Kokoamme yritykset ja kunnat ylös tunnisteella #liikuntahaaste ja autan myös tarvittaessa kuntopisteen valitsemisessa ja hankinnassa mielelläni, toteaa Heinonen.

Heinonen esitti haasteensa eduskunnan keskustelussa missä käsittelyssä oli historian ensimmäinen liikuntapoliittinen selonteko.

Haasteeseen vastaamisesta ja mukaan lähtemisestä voi laittaa viestiä myös kansanedustaja Timo Heinoselle sähköpostilla timo.heinonen@eduskunta.fi.

Kommentit