Kampanjaväki tempaisi Hämeenlinnan Reskalla vilkas ilta

Uutiset, keskiviikkona 07.03.2007

Eduskuntavaalien toiseksi viimeinen keskiviikko päättyi Hämeenlinnan kävelykatu Reskalle. Eduskuntavaaliehdokas Timo Heinonen oli paikalla ja kortteja ja makeisia kauppaväelle oli jakamassa myös tukiryhmäläisiä.

– Väkeä oli liikkeellä kivasti. Tällä kertaa halusimme olla paikalla illan pari viimeistä kauppatuntia ja kohtasimmekin hyvin väkeä, totesi Heinosen kanssa Reskalla kampanjoinut Raisa Nousiainen.

Pimenevässä illassa kävelykadulle jaettiin toistasataa kampanjan loppukirin uutta korttia.

– Kortit tekivät hyvin kauppansa. Osa oli jo saanutkin korttimme HPK:n peleissä tai kaupungilla markkinoilla tai muissa tilaisuuksissa. Palaute oli hyvää, totesi Nousiainen.

Heinosen eduskuntavaalikampanja jatkuu torstaina Kansainvälisenä Naistenpäivänä Lounais-Hämeen kunnissa. Aamulla 8.3. kello 9.30 Heinonen on paikalla Humppilan Seuraintalolla, kello 11.00 Ypäjän torilla ja kello 12 alkaen Forssan Kahvila Korvassa. Lounais-Hämeen jälkeen päivä jatkuu Kahvila Korva –teemalla vaalitoimisto Heinosessa Riihimäellä Hämeenkatu 38:ssa kello 14-17 ja pitkä päivä päättyy Hausjärven Oittiin S-Marketille kello 17-20.

Kommentit