Kaksi viikkoa VAIN SUOMALAISTA RUOKAA – Hyvää Suomesta 1.3.-15.3.2013 Nyt kokeillaan. Syödään kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa.

Blogi, perjantaina 22.02.2013

Varmistamme aina onko liha, einekset, leipä, maito, maitotuotteet eli kaikki mitä syömme aina suomalaisia. Ja sylmme vain siis hyvää Suomesta. Mausteet ja tarvittavat lisäaineet (jos tarvitaan) sallittakoon ulkomailta, mutta muuten vain suomalaista.

Perustin Facebookiin ryhmän tapahtumalle ja sinne keräämme yhdessä kokemuksia miten löydämme suomalaisia tuotteita isosta tavaratalosta, pienestä lähikaupasta, kyläkaupasta jne. Ja onko paketit hämäävän suomalaisia vaikka sisällä onkin jotain muuta? Mitkä merkit ovat aina 100% suomalaista alkuperää? Löytyykö suomalaista leipää marketista vai pitääkö leipoa itse?
 
Ota haaste vastaan ja tule yhdessä kokeilemaan miten suomalaista ruokaa löytyy ja saa ja millaisia haasteita hommassa ilmenee.

Itse olen varma, että hyvää suomalaista ruokaa saa niin marketista kuin ravintolastakin kunhan vain kysymme, vaadimme ja selvitämme.

Liity mukaan: Kaksi viikkoa VAIN SUOMALAISTA RUOKAA – Hyvää Suomesta 1.3.-15.3.2013

Mutta tästä nyt perjantai käyntiin. Tänään puolustusvaliokunta aamusta ja sitten ulkoasiainvaliokunta vielä ennen täysistuntoa. Ja illaksi ja viikonlopuksi sitten Mikkeliin selostamaan jälleen SM-Vaakuna-rallia.

Tänään hieno päivä. Eduskunnassa isoja asioita eteenpäin valiokunnissa ja sitten matka tänne Savoon. Ilta selostamassa SM-Vaakuna Rallia. Tämän on minun 10-vuotisjuhla tässä rallissa ja taidan kaiken kaikkiaan olla jo täällä selostamassa 12. kertaa. Yksi maamme parhaista ralleista vuosi toisensa jälkeen ja ei todellakaan viime vuonna turhaan valittu vuoden parhaaksi ralliksi.

Tänään itse avasin kilpailun selostamalla raviradan yleisöerikoiskokeen ja crosscountry-kilpailun ja huomenna sitten jatkan Mikkelin torilta aamusta. Upea ralli ja tämän illan kaksi avauspätkää osoittivat, että kisasta tulee huomenna todella tiukka ja mielenkiintoinen.

Kommentit