7 vuotta blogia joka päivä.

Blogi, lauantaina 23.02.2013

Tänään blogini avaamisesta tulee kuluneeksi siis seitsemän vuotta. Nämä vuodet olen jokaisena päivänä kirjoittanut tänne blogiini ja tästä on tullut tärkeä osa työni tekemistä, mutta myös arkeani. Hyvin on muistissa huippupäivät kun sivuilla on käynyt yli 1000 lukijaa ja tottakai se lämmittää eniten, että tavallisena arkenakin teitä lukijoita on edelleen kasvava määrä. Normaali arkipäivänä taitaa keskiarvo tällä hetkellä olla noin 500 lukijan molemmin puolin ja sen päälle vielä FB:n ja muun keskustelut.

Iso kiitos siis teille kaikille blogini ahkerille lukijoille ja seuraajille. Taidan seuraavan eduskuntavierailun rakentaakin blogini lukijoiden varaan. Laitetaan siis lähiaikoina kutsua teille ja kootaan ryhmä täällä kävijöistä. Jos vaikka 7 vuotiskakkukahvit tarjoan blogini kunniaksi sitten teille eduskunnassa.

Aikainen aamu Mikkelissä. SM-Vaakuna -ralli jatkuu tänään neljällä erikoiskokeella ja nyt selostamaan rallin tämän aamun lähtöä torille. Upea rallipäivä luvassa.

….

Kello 16.02 ja Mikkelissä. Aivan mahtava talvipäivä takana ja vielä iltapäivää ja iltaa edessä. Lumiset ja jäiset ja savolaisen kierot tiet ovat tarjonneet jälleen kerran todellakin mahtava puitteet SM-Vaakuna -rallille. Viimeinen 30 km mittainen erikoiskoe käynnistyi juuri ja sen jälkeen tiedämme ketkä nappaavat suurimmat pistepotit Suomenmestaruusluokista täältä. SM-sarjaa johtava Juha Salo lähtee päätöspätkälle kilpailun johdossa, mutta pitkä ek vielä ajettava. 

Kello 18.43 ja kilpailu päätökseen. Juha Salo otti makean voiton täältä Mikkelistä ennen Ari Vihavaista. Kaksivetoluokissa sen sijaan aikamoinen sotku päällä. Päätöserikoiskoe meni heidän osaltaan sekaisin muutaman ulosajon myötä ja nyt pohditaan millaisia aikoja pätkältä kuljettajille tulee. Näyttää siltä, että ainakin sääntöjen mukaan tällainenkin kuuluu moottoriurheiluun ja edessä olevat esteet ovat vain ns. voi voi. Mutta vastalauseita jätetty ja saa nähdä koska palkintoja pääsemme jakamaan.

Kommentit