Kaikkien presidentti – Sauli Niinistön tukiryhmä kasvaa huikeaa vauhtia

Blogi, tiistaina 04.07.2017

Tänään jatkoin kesäkiertuettani Hämeenlinnan heinäkuun Kuukausimarkkinoille. Samalla keräsimme jälleen lisää kannattajakortteja Tasavallan presidentti Sauli Niinistön tukiryhmään. Väkeä kävi paikalla tasaisesti koko päivän ja lappuja kertyi aikamoiset kasat. Ja hauska oli jälleen huomata, että papereita kävi täyttämässä ihmiset ylipuoluerajojen ja monet vain siksi, että ”Niinistö on vain niin hyvä”. Yksikin antoi minulle kyytiä oikein kunnolla Kokoomuksen toimista joista hän ei tykännyt, mutta sen kerrottuaan ja sydämen tykytysten hieman tasaannuttua ilmoitti, että ”oikeastaan tulin sitä Niinistön korttia allekirjoittamaan” ja niin meillä oli yhteinen yhdistävä tekijä Tasavallan Presidentti.

Tämä korttikampanja on kyllä viimeistään osoittanut sen, että nyt meillä on todellakin meidän kaikkien presidentti. Ja koko maankin presidentti. Ja hauska oli kun muutama herra olisi halunnut tukikortin Jennillekin kirjoittaa 🙂

Torilla olin aamu yhdeksästä puoli yhteen ja mukavia kohtaamisia ja keskusteluja myös kansanedustajan roolissa. Hämeenlinnasta on muodostunut minulle tärkeä toinen kaupunki Riihimäen rinnalla ja aika monelle olen saanut olla jo vuosien ajan se oma kansanedustaja. Ja tänään jälleen muutama ihan uusikin tuttavuus tapaamaan ja monta vanhaa ystävää ja kaveria. Mä niin tykkään tästä työstäni ja teistä kaikista.

Hämeenlinnassa keräsimme jälleen monta sataa uutta kannattajakorttia Tasavallan presidentti Sauli Niinistön tukijoiksi. Kaikkien presidentti.

Nyt kaunista kesäpäivää Lopella. Sitä ennen hieman entisen avustajani Kati Kokkosen kanssa suunnittelimme tulevaa ja hieman presidentinvaalikampanjaakin. Nyt perheen kanssa pyöräretkelle ja sitten

Kommentit