Kaikki haluavat mukaan – Tänään Niinistö 2018 kannattajakortti palautuskuorella lähti Kroatiaan

Blogi, perjantaina 02.06.2017

Kun itse ensimmäisenä tuon Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjan kannattajakortin allekirjoitin niin nyt täytyy todeta, että ei tässä porukassa yksinäiseksi itseään tunne. En sitä tosin odottanutkaan, mutta täytyy kyllä myöntää, että suosio ja halu olla mukana on jopa minutkin yllättänyt.

Minulla on ollut nyt tämän viikon puvun taskussa koko ajan paksu nippu lomakkeita ja niitä tullaan kysymään ja pyytämään vaikka missä. Eilenkin oli hauska miten yksi tarjoilija kysyi, että saisiko hänkin lapun ja hetken päästä kadulla kävellyt pariskunta. Saivat ja nyt mukana ovat.

Lappuja olen laittanut postissa myös ympäri Suomea ja tänään myös jo maailmalle. Tänään yksi lähti Kroatiaan palautuskuorella ja monta muuta myös matkaan. Toki ehkä voisi miettiä Suomessakin ehkä jo sitä, että tämänkin kortin voisi digitaalisesti allekirjoittaa? Eikö?

Viikonloppuna kannattajakortteja kerätään Helsingissä, Tampereella ja Turussa myös toritapahtumissa ja koko kesän sitten ympäri Suomenmaan. Koko Suomen ja meidän kaikkien presidenttihän tässä kuitenkin tehdään. Tervetuloa siis mukaan ja nypätkää hihasta jos lapun haluatte täyttää 🙂

Eduskunnan viikko näin päätökseen. Aikamoinen oli tämä viikko eikä tuo alkoholisekoilu ainakaan politiikan arvostusta lisännyt. Tällaisia episodeja ei politiikka tarvitsisi kyllä yhtään ja ehkä tällaisen jälkeen taas jotakuta voisi polveen potkaista. Perinteinen politikointi on palannut ja iltalypsyt. Hetken aikaa menikin hyvin.

Eduskunnan valiokunnan ja täysistunnon jälkeen sitten Riihimäelle ja sieltä Lopelle. Illalla vielä rakkaan kummitytön nimipäivät Särkijärvellä. Ihana nuori nainen on Venlasta kasvanut. Huomenna sitten juhlimaan ylioppilaita ja kouluvuotensa päättäviä.

 

Kommentit