Kaikenlaisen liikkumisen PopUp-päivä – Hyvää Unelmien Liikuntapäivää!

Blogi, torstaina 10.05.2018

Tänään helatorstaina vietetään jälleen meidän kaikkien yhteistä liikuntapäivää. Idea on hieman samanlainen kuin aikanaan ravintolapäivissä eli ympäri Suomen seurat, yhdistykset, järjestöt ja yksittäiset ihmisetkin perustuvat PopUp-liikuntatapahtumia ja kutsuvat kaikkia mukaan liikkumaan ja nauttimaan. Unelmien liikuntapäivä on siis todellakin kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua eikä tapahtumille ole mitään rajaa eikä rajoja ja liikkua voi juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. Se miltä meno näyttää on toissijaista vaan tärkeintä on, että se tuntuu hyvältä!

Suomi täyttyy tänään siis iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä. Meillä Lopellakin on ennätysmäärä Unelmien Liikuntapäivän tapahtumia ja täytyy nostaa lenkkilippalakkia seuroillemme ja kuntamme vapaa-aikatoimelle hienosta työstä ja tapahtumien koordinoinnista. Nyt se ei enää jää kuin itsestä kiinni liikkuuko vai eikö liiku 🙂

Läykässä Unelmien liikuntapäivän hauska geokätkeily vielä. Kiitos #Kyläyhdistys ja #LäyliäistenLuja! @liikuntapaiva #unelmienliikuntapäivä #loppi #läyliäinen #geokätkö #geokätkeily

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivää kannustetaan viettämään luonnossa. Hauska idea oli järjestää vaihteeksi vaikkapa treenit ulkona lähiluonnossa: lämmittelyt metsässä, ulkoliikuntapaikalle voimatreenit, leikit lähipuistossa?

Otetaan siis ilo irti ja nauttitaan päivästä osana koko Suomen yhteistä liikuntapäivää!

Niin ja tänään myös Lopen Lähiruokakauppa Pehtoori Säästö-Kareilla juhlistaa 1-vuotispäiviään. Kannattaa ajella kauempaakin lähiruoan herkkukauppaan! Tänään Pehtoorilla myös paljon ohjelmaa ja herkkuja myös maisteltavaksi.

Antoisa päivä. Illalla vielä samoilin metsässä piipparin kanssa. Ei miekkamiehiä löytynyt, mutta kilometrejä kertyi. Kiitos vielä Unelmien Liikuntapäivän kaikille tapahtumien  ja tilaisuuksien järjestäjille. Mukavaa oli ja paljon tekemistä ja nähtävää.

Huomenna työpäivä täällä Hämeessä. Eduskunnassa ei huomenna täysistuntoa. En ymmärrä miksi nyt talolla ei tehdä töitä ainakin viitenä päivänä viikossa kun soten ja myös tiedustelulakien kanssa kiirettä. Ei siis näytä olevan. No, niissä valiokunnissa missä itse olen, niin työt edenneet aikataulussa ja valmistakin tulee sovitussa ajassa. Työt siis ensin.

 

 

Kommentit