Kahvila Korva vierailu… Kokoomus aktivoituu Rengossa

Uutiset, tiistaina 06.03.2007

Rengon Kokoomus järjesti Anja Orkolan ja Jani Jaatisen emännöimänä ja isännöimänä Kahvila Korva -illansuun Rengossa. Tiistaina 6.3. Rengon K-Marketilla oli tarjolla korvateeman mukaan pullaa ja kahvia ja paikalla kokoomusehdokkaista olivat Sari Rautio, Kalle Jokinen ja Timo Heinonen. Parin tunnin aikana kahville poikkesikin mukavasti kauppamatkalla olleita kyläläisiä ja kokoomuksen näkyminen kyläkuvassa otettiin vastaan tyytyväisyydellä.

– Rengosta tuli toivetta, että me kokoomuksen kansanedustajaehdokkaat osallistuisimme Rengon Kahvila Korva –vierailuun ja oli mukana, että paikalle lähti kolme meistä ehdokkaista. Tilaisuus oli samalla osa Rengon kokoomuksen aktivoitumista ja näkymiskampanjaa ja siinäkin mielessä oli mieluista olla paikalla, totesi Timo Heinonen matkalla Rengosta vielä Hämeenlinnaan ja Riihimäelle iltakierrokselle.

Rengon tilaisuus oli osa tiistain aktiivista kampanjapäivää. Päivän aikana aiemmin Heinonen oli jo mukana Hämeenlinnan kuukausimarkkinoilla ja Riihimäen vaalikahvilan tiistaitapaamisessa ja Rengon jälkeen tiistain ilta jatkui vielä Hämeenlinnan ja Riihimäen liikekeskuksilla.

Kommentit