Hämeenlinnan kuukausimarkkinoilla vilskettä Heinosen tv-kampanjan alku keräsi hyvän huomion

Uutiset, tiistaina 06.03.2007

Hämeenlinnan maaliskuun kuukausimarkkinat keräsivät torille alkuvuoden kävijäennätyksen. Helmikuun toripäivää kiusasi paukkupakkanen, mutta nyt maalisvaaleihin päästiin kampanjoimaan nollakelissä ja auringonpaisteessa. Kansanedustajaehdokas Timo Heinonen oli tavan mukaan mukana kuukausimarkkinoilla Kokoomuksen Kahvila Korva –mökillä ja Heinonen olikin päivää enemmän kuin tyytyväinen.

– Nyt oli väkeä liikkeellä aika ajoin jopa pikku tungokseksikin asti. Erityisesti meidän kokoomuksen ja keskustan teltoilla oli aikamoinen vilske ja kolmannen suuren teltalla sitten jostain syystä hiljaisempaa, totesi Timo Heinonen matkalla Hämeenlinnasta Riihimäen vaalikahvilan tiistaitapaamiseen.

Heinonen kertoi kampanjansa nyt alkaneen tv-mainoksen keränneen runsaasti huomiota ja palautetta tuli monelta markkinakävijältä.

– Mainos oli huomattu ja useampi tuli juttelemaan kertomalla nähneensä minut illalla vaalintentin tai uutisten mainoskatkolla tai sitten eilen ja tänään aamulla Huomenta Suomen –katkoilla. Mainos sai hyvän palautteen ja sitä kehuttiin, kertoi Heinonen tyytyväisenä ja kertoi saaneensa samalla myös tietoa jälleen Päijät-Hämeen lehdistä joista nyt päälehti Etelä-Suomen Sanomat oli nostanut päivän lehdessä Heinosen mahdollisten läpimenijöiden joukkoon.

– Tottakai tällaiset täysin ulkopuolisten ennusteet ja nostot luovat uskoa kampanjallamme. Hämeen Sanomat, Päijät-Hämeen lehdet ja nyt Etlari. Tästä on hyvä jatkaa suunnitellun ohjelman mukaisesti kohti huomenna alkavaa ennakkoäänestystä ja varsinaista vaalipäivää.

Hämeenlinnan torilla Heinonen jakoi kampanjan aikana tutuksi tulleita makeisia ja kortteja ja keskusteli tutuista aiheista.

– Kyllä näiden vaalien ykkösaiheet ovat perheasiat, opiskelu, työllisyys ja yrittäjyys. Näistä yleensä eniten tulee kysymyksiä ja puhetta, kertoi Heinonen lopuksi.

Heinosen kampanjan tiistaipäivä jatkuu Hämeenlinnan jälkeen vielä Riihimäellä ja Rengossa ja illalla Rengon Kahvila Korva –vierailun jälkeen kampanja suuntautuu vielä uudestaan Hämeenlinnan ja Riihimäen liikekeskuksille.

….

Tv-mainos on nähtävänä myös kotisivuilla Videot -sivulla sekä YouTubessa.

….

Kuvia myöhemmin Timon palattua kiertueelta kotiin.

Kommentit