Fitness-ammattilainenkin komppaa Timppaa Rachel Kauppila Heinosen tukijaryhmän 500. tukija

Uutiset, maanantaina 05.03.2007

25-vuotias Fitness-ammattilainen ja maailmanmestari Rachel Kauppila liittyi kansanedustajaehdokas Timo Heinosen tukiryhmään 500. tukijana. Etiopiasta kotoisin oleva, mutta jo 7-vuotiaana Suomeen muuttanut Kauppila on niittänyt mainetta fitness-ammattilaisena voittaen mm. viime ja edellisvuonna ammattilaisten MM-hopeaa ja amatööriaikana myös MM-kultaa.

– Tukiryhmämme on laajuudeltaan erittäin merkittävä ja monessa mielessä varmasti jo ainutlaatuinenkin. Olen otettu saamastani tuesta, totesi Timo Heinonen 500 tukijan rajan rikkouduttua ja kertoi yhteydenottoja tukiryhmän tiimoilta tulleen aina ympärimaata.

500. tukijana mukaan liittynyt loppilainen Rachel Kauppila aloitti kilpaurheilun jo 8-vuotiaana yleisurheilussa, josta siirtyi fitness-urheiluun 18-vuotiaana. Takana on yli kymmenen fitness-kilpailua, joista kansainvälisiä viisi. Kauppila on aina ollut poikkeuksellisen lahjakas urheilija ja nuoruudessaan hän harrasti yleisurheilua kansallisella tasolla aina 10 vuoden ajan. Hän teki monia SE-tuloksia, joista osa vieläkin voimassa olevia. Vaikka Kauppila onkin syntynyt ulkomailla, kaikki koulunsa hän on käynyt Suomessa, ja onkin tuntenut itsensä aina suomalaiseksi.

– Rachelin mukaan lähteminen oli hieno juttu. Urheilijoiden tukijoukko on nyt todella laaja ja monipuolinen. On jääkiekkoilijoita, moottoriurheilijoita, salibandyn pelaajia ja nyt myös fittness-ammattilainen, kiitteli Timo Heinonen saamastaan tuesta.

Pelkkä lahjakkuus ei tee urheilijasta kuitenkaan mestaria. Rachel Kauppilan vahvuutenaan onkin aina ollut myös se, että hän on erittäin sisukas harjoittelija ja kovat hermot omistava kilpailija.

Tukiryhmän laajuus ja monipuolisuus kampanjan vahvuus

Timo Heinosen tukiryhmä on kasvanut keväästä 2006 lähtien koko ajan tasaiseen tahtiin. Tukiryhmän vetäjinä toimivat riihimäkeläinen opettaja Marja Tarkkonen ja loppilainen sairaanhoitaja Eeva Pyhälammi ovat tehneet hyvää työtä ja 365 tukijan tavoite rikkoutui jo kauan sitten. Kampanjan teemana oli ”Ei päivää ilman uutta tukijaa”

-Tukiryhmä on kasvanut kuin itsestään, mutta myös tukiryhmän jäsenet ovat olleet erittäin aktiivisia. Moni tukija on houkutellut mukaan ystäviään ja tuttujaan ja tässä onkin tukiryhmämme vahvuus – verkostoitumisessa, hymyili tyytyväinen Eeva Pyhälammi.

Heinosen tukiryhmässä on edustettuna hyvin koko laaja Hämeen vaalipiiri. Tukijoita on niin Lahden, Forssan, Hämeenlinnan kuin luonnollisesti Riihimäenkin seuduilta. Myös ammatti ja ikäjakauma on laaja.

-Tukiryhmässä on paljon kasvatusalan ihmisiä, opiskelijoita, yrittäjiä, eläkeläisiä, maanviljelijöitä, hoito- ja hoiva-alan ihmisiä, luettelee Pyhälammi tukiryhmää ja on tyytyväinen myös siitä, että urheilijat ovat valinneet Timon omaksi ehdokkaakseen.

– Niin ja puoluerajojakin on rikottu. Tämä ryhmä on avoin kaikille halukkaille eli mukaan kannattaa ja saa ilmoittautua, kannustaa Pyhälammi kaikkia halukkaita.

Timo Heinosen tukiryhmä löytyy täydellisenä kotisivuilta osoitteesta www.timoheinonen.fi. Sivujen kautta voi myös liittyä mukaan tukiryhmään. Tukiryhmään voi liittyä myös puhelimitse tai tekstiviestillä Eeva Pyhälammille 050-331 5465.

Kommentit