Jukka Rintalan odotettu Heinonen -kuppisarja saa jatkoa

Blogi, sunnuntaina 27.01.2019

Tänään lupasin julkistaa Jukka Rintalan minulle suunnitteleman uniikin kahvimukin. Ensimmäinen kahvikuppi Jukka Rintalalta julkaistiin kampanjaani vuonna 2011 ja se myytiin silloin hetkessä loppuun. Neljä vuotta myöhemmin sarja sai jatkoa ja tänä keväänä myyntiin saada sarjan kolmas kahvikuppi. Sellainen uniikki trilogia tästä on syntymässä.

Kaikki kolme kuppia on siis malliltaan ja muutenkin täysin samanlaisia. Uusi kolmas muki siis sopii hyvin sarjaan ja vaikkapa yhdessä aiempien kanssa käytettäviksi kattauksissa.

Mukivia voi varata sähköpostilla timo.heinonen@eduskunta.fi suoraan minulta ja keväällä mukeja tulee myyntiin myös Riihimäen Vaalikahvilaan ja myös Lopen Vaalikahvilaan. Mukia on myös mahdollista tilata postitse.

Jukka Rintalan kanssa tutustuin ja ystävystyin aikanaan Lopen Kartanoputiikki Punaisessa tuvassa. Sen jälkeen olemme tehneet monenlaista yhdessä. Ensin isoja tapahtumia Virpi Kassarin johdolla Muotia ja Kevättä nimellä Punaisella turvalla ja sitten Lasin ja muodin tapahtumia myös Riihimäen Lehmustiellä. Ja myös monenlaisia muita juttuja ja tapahtumia. Yhdistävänä tekijänä ollut aina suomalaisen osaamisen ja käsityön vaaliminen ja kivijalkakaupan ja palvelevan suomalaisen kaupan tukeminen postimyyntipakettien myllerryksessä.

Vuosien 2011 ja 2015 Jukka Rintalan Heinonen-mukit. Tämän kevään järjestyksessään kolmas muki on malliltaan ja tyyliltään samanlainen ja näiden kanssa yhteensopiva.

Suuri kiitos siis vielä Jukka Rintalalle ja Matti Vaskelaiselle ystävyydestä ja näistä uniikeista mukeista.

Uusi päivä siis alkanut pakkasen paukkuessa. Eilen ainutlaatuinen juhlapäivä, kun kotiyhdistyksemme Lopen Kokoomus täytti 100 vuotta. Illalla sitten Tammisunnuntain juhlavissa tunnelmissa Riihimäen Varuskunnassa. Puolustusministeri Jussi Niinistö piti siellä juhlapuheen ja varoja kerättiin alueemme sotiemme veteraaneille ja invalideille jo 75. kertaa tauotta. Upea ja hieno perinne ja kunnia saada olla mukana.

….

Päivä paketissa. Tänään töitä ja hieman kirjoitusjuttujakin, mutta onneksi ehdin kuitenkin vähän ulkoilemaan kuin myös Pihabongaukseenkin. Pakkanen tosin oli laittanut pikkulinnut metsän ja puiden suojiin. Hiljainen oli tämä lintusunnuntai. Mutta hieman lisää tinteille kuitenkin piti ruokaa laittaa sillä kylmä näyttää jatkuvan.

Iso kiitos vielä onnitteluista liittyen Lopen Kokoomuksen 100-vuotisjuhlapäivään. Välitän ne kaikki ensi viikonloppuna eteenpäin kun Vanajanlinnassa juhlimme yhdessä puolueemme puheenjohtajan Petteri Orpon kanssa.

Vilskettä riitti tänään Riihimäelläkin vaikka pakkanen paukkui ja näyttää, että kylmä jatkuu ensi yönäkin. Huomenna sitten Hämeenlinnaan ja uusi viikko käyntiin.

Kommentit