Jukka Mäkelä ehdolle Kokoomuksen puoluevaltuuston johtoon

Uutiset, lauantaina 09.02.2008

Kansanedustaja, Kokoomuksen Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jukka Mäkelä (47) asettui ehdolle Kansallisen Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Uudenmaan piirin yhdistysjohdon neuvottelupäivillä lauantaina puhunut Mäkelä pitää tärkeänä, että Kokoomuksen puoluejohdossa on Uudenmaan edustus. Kokoomuksen kansanedustajista peräti 11 on uusmaalaisia.

Jukka Mäkelällä on hyvä pohja puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Entisenä varapuheenjohtajana hän on todennut puoluevaltuuston tärkeän aseman kannanmuodostajana sekä puoluekentän ja -johdon keskustelupaikkana. Parhaimmillaan puoluevaltuusto on aktiivinen suunnan näyttäjä, sanoi Mäkelä. Puoluevaltuuston puheenjohtaja on keskeinen vaikuttaja, jonka tehtävä on tuntea jäsenistön ajatukset ja tarpeet.

Mäkelä haluaa Kokoomuksen pysyvän modernina, Suomen tulevaisuutta ajattelevana puolueena, jota kiinnostaa niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointi.

– Suomen menestys myös tulevaisuudessa vaatii kovaa panostusta osaamiseen ja uusien menestystekijöiden luomiseen. Kovassa kansainvälisessä kilpailussa Suomen on pystyttävä paitsi pitämään, myös ja varsinkin luomaan uusia työpaikkoja, Mäkelä linjasi.

Kommentit