Jouluglögit Riihimäellä ja Hämeenlinnassa – Monta mukavaa kohtaamista, onnen toivotusta ja glögimukillista

Blogi, lauantaina 21.12.2019

Joulunalusen lauantaille olimme sopineet vielä viimeiset Kokoomusglögit. Aamupäivällä glögipannu oli kuumana Riihimäellä ja sitten iltapäivän puolella Hämeenlinnassa. Kauniit pienet joulutilaisuudet täynnä ystäviä, joulun tunnelmaa ja myös joulutuoksuja. Laurellin herkullista höyryävää glögiä ja tuoreita tuoksuvia piparkakkuja.

Onnistuneet Kokoomusglögit tänään Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Väkeä hyvin liikkeellä ja paljon mukavia juttutuokioita.

Monta mukavaa myös kohtaamista. Paljon tuttuja ystäviä vaalivuoden matkalta, mutta myös ihan uusia kävijöitä. Paljon kiitoksia syksyn työstäni ja myös uusiakin esille nostettavia asioita. Myös hieman moitteitakin. Erään rouvan mielestä olin yhdellä syksyn kyselytunnilla liian monta välihuutoa huutanut. On totta, että niitäkin eduskunnan täysistunnoissa on tullut viljeltyä. Ne tosin kuuluvat erottamattomasti parlamentaariseen keskusteluun eivätkä toki ole missään tapauksessa häiritsemistä vaan osa keskustelua ja sen henkeä ja ilmapiiriä. Mutta rouva oli näin kokenut ja pahoittelin ja lupasin keväällä olla vielä tarkempi, että osuvat oikeisiin paikkoihin ja ovat napakoita ja teräviä. Mutta hänkin ymmärsi niiden tarkoituksen ja kertoi myös tuntevan Iso-Britannian parlamentin keskustelutyylin ja siitä olimme myös yhtämieltä, että meidän keskustelukulttuuri ja myös välihuudot ovat siihen nähden varsin maltillisia.

Useammalta sitten sain myös kiitosta aktiivisuudestani Hämeen lehdissä ja myös juurikin tuossa samassa eduskunnan istuntosalissa. Kehuivat puheenvuorojeni sisältöä ja myös selkeyttä ja asiaan tarttumistani. Nämäkin palautteet lämmittivät mieltä. Olen saanut ison roolin salissa ja tässä keskeisessä politiikan ilmatilanhallinnan paikassa. Kiitosta sain myös vetämästäni Kokoomuksen vaihtoehtobudjetista ja sen linjauksista ja vastuullisuudesta. Ja myös muutama nosti esille sen, että olen näkyvästi puolustanut tasa-arvoa, mutta myös suomalaisia perinteitä Suhivirrestä Joulukirkkoon ja moneen muuhun. Lupaan jatkaa tätäkin työtä jatkossakin. Arvoistamme politiikkaa.

Olipa onnistuneet glögit. Kiitos Riihimäen kokoomuslaisille järjestelyistä ja Hämeenlinnassa Hyvärisen Elisalle. Elisa on ottanut koko ajan isompaa roolia myös Tiimissäni ja Elisasta tulemme vielä kuulemaan monessa.

Kotimatkalla vielä viimeisiä pukin apuhommia ja salaatit Riihimäen Kokoomusnuorten Jessica Sonkon kanssa. Jessica myös varmasti tulevaisuudessa vahva nimi monessa ja jo nyt hänet valittiin yliopiston edustajistoon heti opiskelujensa aloitussyksynä. Tekijä!

Ihanaa joulun odotusta teille kaikille! Ollaan kuulolla!

Kommentit