Jatkan Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana. Kiitos luottamuksesta.

Blogi, maanantaina 18.11.2013

Tänään ilta meni Lopella Vojakkalassa. Kylän vanhasta koulusta on rakentunut elävä juhlatalo ja tänään pidimme siellä Lopen Kokoomuksen 94. syyskokouksen. Ensi vuonna sitten juhlavuotta ja heti tammikuulla juhlistammekin Lopen Kokoomuksen 95. toimintavuotta Marsalkka Mannerheimin Metsästysmajalla juhlaillallisen merkeissä. Muuten juhlavuosi menee toiminnan ja arjen parissa pitäen sisällään niin EU-vaalit kuin syksyn seurakuntavaalitkin.

Syyskokous valitsi minut jatkamaan Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana. Mielelläni sen teenkin ja kotiyhdistykseni kanssa työtä jatkan. Varapuheenjohtajana jatkaa Sirpa Hopearuoho ja sihteerinä Tiina Seppälä. Hallitukseen valittiin ensi vuodella Lopen Yrittäjienkin puheenjohtajana toimiva Jarmo Laukkanen, Karoliina Saari, Essi Tuomenoja, Kari Maunula, Jarno Hatakka ja Saija Grönholm. 

Kiitokset vielä Vojakkalan Juhlatalolle ja Holapan perheelle paikan esittelystä, hyvistä ruoista ja vieraanvaraisuudesta. Oli mukava saada kokoustaa teillä ja suunnata uuteen vuoteen.

Päivään mahtui tänään myös aamun kokous Lahden kaupungintalolla. Osa Hämeen kansanedustajista oli paikalla kun Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen Liitto esittelivät meille ajankohtaisia asioita ja myös tulevaa. Hyvä ja asiasisältöinen aamu ja monta sellaista asiaa nyt esillä ja tulossa, joissa tarvitaan myös valtion panostusta. Ja uskoisin, että askelia oikeaan suuntaan myös otetaankin.

Lahden palaverista maakuntapäivä jatkui sitten Hämeenlinnassa. Valokuvaaja Mikaela Löfroth on noussut kohisten maamme parhaimpien ja arvostetuimpien kuvaajien joukkoon ja tänään oli kunnia päästä itsekin hänen kuvattavakseen ja lyhyesti myös tutustumaan Mikaelan studioon ja ateljeeheen. Erittäin taitava muotokuvaaja, mutta myös yksi parhaista tapahtumakuvaajista. Hänellä käsittämätön taito pysäyttää hetki ja tunnelma yhteen ruutuun. Mikaela on palkittu uransa aikana lukuisilla eri palkinnoilla ja tunnustuksilla ja vuonna 2011 hänet valittiin Vuoden Muotokuvaajaksi. Tutustukaa ihmeessä ja Mikaelaa kannattaa tilata kauemmakin kuvaamaan silloin kun parhaita hetkiä haluatte taltioida. Mikaelasta lisää: http://www.mikaelalofroth.fi/.

Hämeenlinnasta sitten Riihimäelle ja lopulta takaisin tänne Lopelle. Kunnon kiertue siis tähän maakuntapäivää. 

Kommentit