Jarmo Laukkanen jatkaa Lopen Yrittäjien puheenjohtajana

Uutiset, keskiviikkona 22.10.2008

Lopen Yrittäjien syyskokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen vuodeksi 2009. Timjamissa tiistaina 21.10. pidetyssä kokouksessa puheenjohtajana jatkamaan valittiin Jarmo Laukkanen. Hallitukseen valittiin lisäksi kaksivuotiskaudelle Mirja Peltovuori, Teuvo Zetterman, Veijo Lehmuskanta ja täysin uutena Kati Helander. Kansanedustaja ja myös yrittäjien jäsen Timo Heinonen toimi vuosikokouksen puheenjohtajana.

– Olen yrittänyt mahdollisimman aktiivisesti osallistua yrittäjien toimintaan nykytyössäkin. Tietenkin tämän oman kotiyhdistyksen kokous oli kalenterissa jo aikaisin, mutta tärkeää on pitää yhteyttä laajasti eri kuntien ja kaupunkien yrittäjätoimintaa, totesi Timo Heinonen.

Syyskokouksessa oli paikalla myös Hämeen Yrittäjien toimistusjohtaja Juha Haukka, joka kiitti hallitusta hyvästä jäsenhankintatyöstä. Lopen Yrittäjien jäsenyritysten määrä kasvoi vuoden takaisesta 10 prosentilla. Nettolisäys oli 14 uutta yritystä. Ensi vuoden monipuoliseen toimintasuunnitelmaan kirjattiin vielä tätäkin kovempi tavoite. Vuonna 2009 jäsenmäärän pitäisi nousta 170:een yritykseen eli 15:sta nykyisestä.

– Kyllä Lopen Yrittäjien toiminta on poikkeuksellisen vilkasta ja tärkeää on se, että edusvalvonta ja yhteistyöasioiden lisäksi yhdistys tarjoaa myös jäsennistölleen rennompaakin ohjelmaa. Sitä yrittäjät varmasti tarvitsevat ja ansaitsevatkin, totesi Heinonen.

Tulevana viikonloppuna Lopen Yrittäjät matkustavat Rovaniemelle Suomen Yrittäjien vuosikokoukseen. Kokouksessa valitaan järjestölle uusi puheenjohtaja tehtävän jättävän Eero Lehden tilalle.

– Itse olen ehdottomasti hyvinkääläisen Antti Rantalaisen kannalla. Toivon todella, että Antti valitaan. Hän olisi loistava osaaja ja ammattilainen jatkamaan Eeron (Lehden) suurissa saappaissa, kommentoi Heinonen omana mielipiteenään puheenjohtajan valintaa.

Kommentit