Janakkalan Turengin Joulumarkkinat. Talvinen sää ja lämmintä päälle.

Blogi, sunnuntaina 14.12.2014

Tänään suuntaan Janakkalan Turenkiin. Siellä perinteiset Turengin Joulumarkkinat ja tavan mukaan myös Janakkalan Kokoomus paikalla glögiteltan kanssa. Monet monet vuodet olen löytänyt paljon myös joululahjona näiltä markkinoilta ja toivottavasti tänäänkin. Itseasiassa tosin eilen Forssan Joulumarkkinoilta löysin jo jotain upeaa käsintehtyä. Ei paljasteta vielä täällä siitäkään enempää.

Mutta siis tänään Turengin Joulumarkkinoilla Kokoomuksen teltalla kello 11-12. Tervetuloa glögille ja juttusille!

Parhaita talvipäiviä.

Tänään siis Turengin Joulumarkkinoilla ja kivasti myös väkeä liikkeellä ja miksipä ei kun sää mitä parhain. Turengin Joulumarkkinoilla joka vuosi hyvin myös myyjiä ja kauppakin näytti jälleen käyvän hyvin. Minunkin matkaani lähti linnuille lyhde ja sellaista. Mutta vielä enemmän palautetta ja kommentteja. Tänään keskusteluissa mm. Senaatti-kiinteistöjen asiat, Hämeenlinnan seudun tulevaisuus ja Kanta-Hämeen Keskussairaala ja myös muutama juttuhetki Ukrainastakin ja Venäjästäkin. Kun näitä kierroksia tekee paljon ja säännöllisesti läpi vuosien niin on mukava huomata kuinka keskustelunaiheet vaihtelevat vuosittain ja jonkun verran myös paikkakunnittainkin. Janakkalassa aina ollut positiivinen henki ja pöhinä päällä ja tänäänkin se välittyi useammassakin keskustelussa. Kuntaa on hoidettu hyvin ja yrityksiäkin ja elinvoima näkyy monessa.

Kiitokset siis tästä päivästä Janakkalan Kokoomukselle ja Kokoomusnaisille. Teille aina niin tervetullut tunne tulla. Ja iso kiitos myös glögeistä ja muista puitteista. Onnistunut juttu.

Janakkalan Turengissa myös pyöri koko päivän Joulupukkikin. Totta kai kuva piti kaverin kanssa ottaa ja kysellä onko mies huolissaan kun iltapäivällä Turengin Asemalle odotettiin jopa 150 joulupukkia paikalle. He kuullemma vain kiireapulaisia ja oikeasti on vain se yksi ja ainoa. Niinhän se totta kai on.

Iltapäivällä vielä Lopen Lukion Joulumyyjäisiin ja jos vaikka illalla ehtisi pulkkamäkeekin. Ja tinteille myös ruokaa pitäisi viedä. Se Turengista hankittu lyhde saa kaverikseen talimakkaraa. Herkkuja siis talven keskellä pikkuisillekin.

 

Kommentit