Janakkalan Kokoomusnaiset 65-vuotta – ”Lindellin leipomo, Lindellin siivous, Lindellin kahvila”

Uutiset, lauantaina 16.03.2013

Janakkalan Kokoomusnaiset juhlivat 65-vuotista taivaltaan lauantaina 16. maaliskuuta 2013 Janakkalan Turengissa. Yhdistyksen puheenjohtajan ja puuhanaisen Riitta Lindellin koti – Janakkalan kokoomusnaisten ”Päämaja” – oli täynnä juhlaväkeä ja tunnelma juuri sellainen kuin pitikin; kodikas ja lämmin.

– Janakkalan Kokoomusnaiset olen oppinut tuntemaan vahvoina vaikuttajina ja sydämmellisinä tekijöinä. He ovat aina halunneet olla aktiivinen osa kokoomusperhettä ja sellaisia he tulevat olemaan varmasti seuraavatkin 65 vuotta, kommentoi kansanedustaja Timo Heinonen ajellessaan Janakkalasta takaisn Lopelle.

Janakkalan Kokoomusnaiset perustettiin jo loppuvuodesta 1947 ja sen jälkeen vuosiin on mahtunut monenlaista. Viime vuosia yhdistyksen toiminnassa on värittäneet niin presidentinvaalit, eduskuntavaalit kuin kunnallisvaalitkin.

– Kyllä se aika osuva kuvaus oli, että toimintaa on viime vuosina ollut ”Lindellin Leipomo”, ”Lindellinen siivous” ja ”Lindellinen kahvila”, hymyili Heinonen viitaten yhdistyksen voimanaisen Riitta Lindellin vahvaan panokseen yhdistyksessä.

Janakkalan Kokoomusnaisten 65-vuotisjuhlissa nähtiin Heinosen lisäksi myös Hämeen kansanedustajista Kalle Jokinen ja Hämeen kokoomusnaisten oma Mepikin eli Sirpa Pietikäinen. Lindellinen talon kammarit olivatkin juhlaväkeä täynnä. Juhlan musiikista vastasi talonisäntä Martti Lindell.

Kommentit