Ja yksi pointti vielä… Ota muuten kolme kaveriasikin mukaan!

Blogi, perjantaina 25.04.2014

Alex Stubb Hämeessä.

Nyt täytyy jo mainostaa täälläkin. Eli huomenna lauantaina 26.4.2014 Eurovaaliehdokas, ministerimme Alexander Stubb starttaa n. 170 kilometrin pyöräkiertueelle Nurmijärveltä Tampereelle.  Alex kannustaa kaikkia mukaan vaikkapa vain kahville jollekin pysähdykselle tai sitten pyöräilemään mukaan. Lähtö klo 9.00 Nurmijärveltä Klaukkalan urheilukentältä ja keskimääräinen ajovauhti 28 km/h.

Kahville ja Alexia tapaamaan voi tulla myös kiertueen pysähdyksille. Itse olen mukana ainakin Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Toivottavasti nähdään!

10.20 – 10.40 Hyvinkää, Kirjastoaukio (Torikatu 5)
11.00 – 11.30 Riihimäki, Café Laurell (Hämeenkatu 30)
13.00 – 13.30 Hämeenlinna, Hotelli Emilia (Raatihuoneenkatu 23)
15.25 – 15.45 Valkeakoski, Kauppakeskus Koskikara (Valtakatu 9)
16.10 – 16.30 Lempäälä, Kauppakeskus Ideapark (Ideaparkinkatu 4)
17.30 – 17.45 Tampere, Messu- ja urheilukeskus (Ilmailunkatu 20)

Ja yksi pointti vielä… Ota muuten kolme kaveriasikin mukaan!

Nyt eduskuntaa kohden. Perjantai aloitetaan ympäristövaliokunnalla ja sitten täysistuntoa ja niin pois päin. Taas mennään.

Kotona ja eduskuntaviikko takana. Tänään ympäristövaliokunnassa saimme valmiiksi lausuntomme tulevien vuosien talouden kehyksistä. Olemme yksituumaisesti huolissamme leikkauksista ympäristöpuolelle. mutta toisaalta ymmärrämme sen, että tällaisena aikana kaikesta joudumme säästämään. Mutta täytyy kyllä antaa tunnustusta valiokunnallemme erittäinkin hyvästä hengestä ja halusta etsiä järkeviä ratkaisuja ja niinhän se on, että huoli puhtaasta ympäristöstä on meidän aivan yhteinen ilman puolue- ja oppositio-hallitusrajojakaan.

Tänään saimme myös ympäristönsuojelulaista perustuslakivaliokunnan lausunnon. Niin kuin aiemmin jo totesin niin nyt pevi totesi, että lakia pitää korjata. Asia siis menossa juurikin niin kuin kokoomuksen toimesta olemme alusta asti sanoneet ja hyvä, että korjaukset nyt saadaan tehtyä. Tai siis ne on pakko tehdä. Kyse soiden luokittelusta laissa ja perustelujen ja lakipykälien ristiriidan korjaamisesta. Palaan aiheeseen kun saamme valiokunnassa tehtyä korjaukset perustuslain vaatimusten mukaan.

Päivällä sitten vielä lyhyt täysistunto ja sen jälkeen Riihimäelle ja illaksi kotiin. Huomenna sitten jatkamme EU-vaalien parissa kun aamusta suuntaan Riihimäelle. Siellä Alexander Stubbin kanssa Laurellilla 11-11.30 ja tämän jälkeen jatkamme vielä matkaa Hämeenlinnan Reskan Emiliaan missä olemme paikalla klo 13-13.30. Olisi kiva nähdä sinuakin kahvilla. 

 

Kommentit