Ilkka Viljanen isännöi iltaa – Heinäsuon Kesäteatteri täyttyi kokoomuslaisista

Uutiset, perjantaina 08.08.2008

Päijät-Hämeen kokoomuslaiset kokoontuivat jälleen Hollolan Herralaan yhteiseen kesäteatteri-iltaan. Timo Seppälän jälkeen isännän roolin oli saanut nyt lahtelainen kansanedustaja Ilkka Viljanen ja paikalle saapui jälleen 350 kokoomuslaista. Myös kansanedustaja Timo Heinonen oli saanut kutsun osallistua päijät-hämäläisten perinteiseen Heinäsuon kesäteatteri-iltaan ja Heinonen kiittelikin kutsusta ja tunnelmasta.

– Hollolaan oli tänäänkin mukava mennä. Siellä otetaan aina hyvällä mielellä vastaan ja tottakai olin otettu, että nytkin mukaan pyydettiin. Erittäin hieno ilta ja mitä muuta se tällaisella porukalla olisi voinut ollakaan. Kiitokset hollolaisille ja Viljasen Ilkalle järjestelyistä ja tarjoiluista, kiitteli Timo Heinonen ja kertoi Heinäsuon olleen jo kesän kuudes kesäteatterikappale.

Tämän kesän esityksenä Herralassa nähtiin Liisa Heiskasen käsikirjoittama ja Jori Halttusen ohjaama Afrikan morsian. Heikki Mantere kertoi näytelmän olleen erittäin suosittu ja jäljellä olevien näytösten ja tulevan lauantain yönäytöksen myötä kävijäluvut nousevat tuttuihin lukuihin.

– Paikkahan on kerrassan ihastuttava. Aina vesi tekee kesäteatteriin oman lisänsä. Ja erityisesti pidin siitä, että lavasteet eivät nyt vieneet huomiota vaan jättivät oikeasti näyttelijöille tilaa. Itseasiassa se teki tästä esityksestä aivan erityisen, totesi Heinonen ja kertoi erityisesti ihastuneensa Heikki Mantereen lisäksi Erkki Soinisen esittämään Tuure Tellaan sekä Saara Jokiahon suoritukseen Annabellana.

– Erittäin vahvoja roolisuorituksia. Erityisesti nuoret tekivät tässä näytelmässä valtavan työn ja olivat tärkeitä kantajia tarinassakin.

Teatteriesityksen jälkeen kansanedustaja Ilkka Viljanen tarjosi teatteriväelle iltapalan ja väliajalla nautittiin Hollolan kokoomuslaisten tarjoamat Kokoomuksen 90-vuotisjuhlakahvit.

Timo Seppälä avasi koulureppukeräyksen

Teatteri-esityksen puoliajalla hollolainen ex-kansanedustaja Timo Seppälä avasi Hollolan Kokoomusjärjestöjen KOULUREPUT KIERTOON –toivotalkoot kampanjan. Seppälä luovutti Pekka Kotiaholle kaksi koulureppua Viipuriin vietäväksi ja kampanja jatkuu aina elokuun puoliväliin saakka. Tämän jälkeen Hollolan Kokoomusjärjestöt toimittavat reput Viipuriin, katulasten huoltokotiin Dikoniin.
Kampanjan erityinen Toivotalkoo päivä järjestetään Hollolan Iltatorilla keskiviikkona 13.8.2008 kello 15-21. Tällöin kokoomuslaiset ovat paikalla vastaanottamassa reppuja.

– Kerrassan upea esimerkki jälleen uudenlaisesta Toivotalkoosta. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että kun toimeen tartutaan niin aikaankin saadaan. Ja tottakai opettajana tämä teema on minulle erityisen läheinen, kiitteli Timo Heinonen.

Kommentit