Timo Heinonen Jokioisten Kokoomuksen vieraana – Kunnallisvaalivalmistelut etenevät Lounais-Hämeessäkin

Uutiset, keskiviikkona 06.08.2008

Kansanedustaja Timo Heinonen vieraili Jokioisten Kokoomuksen kunnallisvaalitilaisuudessa kertomassa kotikuntansa Lopen hyvästä kokoomusnosteesta. Jokioisilla valmistaudutaan myös jo hyvää vauhtia kunnallisvaaleihin ja Heinonen muistuttikin, että kuntavaalit ovat ainoat vaalit jotka voidaan voittaa etukäteen.

– Hyvällä ehdokashankinnalla eli monipuolisella ja laajalla listalla on nämä vaalit mahdollista voittaa jo periaatteessa etukäteen. Siksi ehdokashankintaan kannattaa käytää aikaa ja voimia, totesi Timo Heinonen ja kertoi Lopella vaalivalmistelujen käynnistyneen jo vuoden 2007 keväällä.

Jokioisilla Heinonen kertoi Lopen uusista kokoomuskäytänteistä joista yksi merkittävin on ollut nuorten mukaansaaminen sekä kaikkien kokouksien avaaminen jokaiselle kokoomuslaiselle.

– Avasin Lopella vuonna 2000 tultuani puheenjohtajaksi ensitöikseni kaikki kokoukset avoimiksi kaikille kokoomuslaisille. Eli hallituksen kokouksiin kutsutaan aina kaikki valtuutetut ja luottamushenkilöt ja toisinpäin. Kaikki jotka haluavat olla mukana kannattaa ottaa tekemää.

– Samalla olemme vahvistaneet selkeästi kokoomuksen hallituksen roolia. Se tarkoittaa sitä, että valtuustoryhmä ei enää perinteiseen tapaan johda toimintaa yksin Lopella vaan yhdessä hallituksen kanssa. Näin kokoomuslainen ääni kuuluu monessa asiassa jo valmisteluvaiheessa, kertoi Heinonen.

Jokioisilla Heinonen lupasi antaa työpanostaa myös kuntavaaleissa Lounais-Hämeeseenkin.

– Otetaan yhteiseksi tavoitteeksi, että ehdokkaita on syksyllä enemmän kuin viime kerralla. Itse haluan panostaa ehdottomasti lisäksi siihen, että saamme nuoria jokaisessa kunnassa mukaan, kannusti Timo Heinonen ja kertoi juuri saaneensa mukaan yhden uuden ehdokkaan Hyvinkäälle ja yhden jälleen omaan kotikuntaansa Lopellekin.

– Meillä Lopella ehdokastilanne on erittäinkin hyvä. Viime kerran 40 ehdokkaan rajapyykki on jo ylitetty ja muutamia ehdokkaita uskon vielä mukaan lähtevän viimemetreillä. Toivotaan, että Lopella olemme vaalien startatessa reilusti yli 40 ehdokkaan. Se on Lopen ennätys.

Kommentit