Ilkka Kanerva Lopelle – Vielä ehditte Lopen Kokoomuksen 90-vuotisjuhliin

Uutiset, sunnuntaina 01.02.2009

Lopen Kokoomus juhlistaa 90-vuotista taivaltaan Ystävänpäivänä 14.2.2009. Päivän ohjelmaan kuuluu kunniakäynti perustajäsenten haudoilla, juhlakokous ja virallinen vastaanotto Lopen valtuustosalissa sekä illan juhlallisuudet Puotinkulman Timjamissa. Iltajuhlan lippuja on saatu myyntiin hieman lisää.

– Lippuja on mennyt todella paljon ja iloisia olemme siitä miten juhlamme on kiinnostanut niin loppilaisia. Hyvän suosion takia illalliskortteja on nyt saatu myyntiin hieman lisää eli vielä upeaan juhlaan on mahdollista päästä, kertoi Lopen kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä.

Lopen kokoomuksen iltajuhla alkaa virallisemmalla osuudella Timjamissa kello 18. Iltajuhlassa juhlapuheen pitää kansanedustaja, valtiotieteiden maisteri Ilkka Kanerva. Juhlan musiikista vastaa loppilainen Timotei kuoro johtajanaan Pekka Perko. Juhlan jälkeen ilta jatkuu ohjelmallisella illallisella, jonka aikana väelle esiintyy mm. close-up taikuri Risto Leppänen, Puntilan isäntää esittävä Jouni Lehtonen ja illan tanssimusiikista vastaava tanssiorkesteri Päivi Siivonen solistinaan Petri Lindberg.

– Illalliskortteja voi tilata puhelimitse puheenjohtajaltamme Timo Heinoselta 050-5122 760 tai sähköpostilla lopen.kokoomus@gmail.com.

LOPEN KOKOOMUS 90 vuotta JUHLAPÄIVÄN OHJELMA:

klo 12.00 muistokäynti Lopen Kokoomuksen perustajajäsenien haudoilla. Toivomme
kunniakäynnille mukaan kaikkia entisiä Lopen kokoomuksen puheenjohtajia ja perustajajäsenien sukulaisia ja muita mukaanhaluavia.

klo 13.00 Lopen Kokoomuksen yleinen ja avoin JUHLAKOKOUS Lopen valtuustosalissa.

klo 13.30-14.30 Virallinen vastaanotto Lopen kunnantalon valtuustosalissa. Klo 14.00 Valtuusto-salissa esiintyy Etelä-Hämeen Tanssiopisto. Lopen Kokoomus toivoo lahjojen sijaan kartutettavan yhdistyksen tiliä 126430-101934.

klo 18.00 Iltajuhla Puotinkulman Timjamissa; juhlapuhe kansanedustaja ja valtiotieteen maisteri Ilkka Kanerva. Juhlassa palkitaan kokoomuslaisia tekijöitä ja julkistetaan Lopen kokoomuksen ensimmäinen kunniapuheenjohtaja ja kunniajäsenet. Illalliskortit iltajuhlaan ja illalliselle 40 euroa.

klo 20.00 Ohjelmallinen juhlaillallinen. Illallisen aikana esiintyvät mm. Tanssikoulu 1st Stepin loppilaiset tanssijat sekä taikuri Risto Leppänen ja Jouni Lehtonen. Lehtonen esittää hämäläisen monologin Puntilan isännästä ja hänen rengistään Matista. Illan tanssimusiikista vastaa tanssiorkesteri Päivi Siivonen solistinaan Petri Lindberg.

Kommentit