Iiro Viinanen Lopen Niinistö Cafessa – Täällä tehtiin aikanaankin hyvää vaalityötä

Uutiset, perjantaina 20.01.2012

Ministeri Iiro Viinanen vieraili Lopen Niinistö Cafessa viime viikon tostaina. Viinaselle Loppi on ollut aina erityine paikka ja sitä se on vielä tänäkin päivänä. Vuosien takaa Viinanen muistaa Lopen yhtenä ahkerimpana kampanjakuntana ja sitä samaa kovaa tekemisen meninkiä mies sai todistaa nyt presidetinvaalien tunnelmissakin.

– Täällä tehtiin aikanaa monet hyvä vaalit, kiitteli Iiro Viinanen loppilaisia viitanen omiin ehdokkuuksiinsa presidentivaalien valitsijamiesvaaleissa ja eduskuntavaaleissa.

Viinasen kampanjoissa oli mukana myös nykyinen kansanedustaja Timo Heinonen alakoululaisena pojanviikarina. Myöhemmin vuonna 2007 Viinanen palasi auttamaan Heinosta eduskuntaan ja kaksikon ystävyys on kantanut yli vuosien.

– Kyllä Iiro teki silloin minulle uskomattoman työn ja myös nyt viime kevään vaaleissa hänen roolinsa oli merkittävä. Mutta erittäin tärkeä hän on minulle koko ajan tukena ja neuvojana. Usein soittelemma ja hän sparraa minua erilaisissa kysymyksissä, kertoi Timo Heinonen ja ojensi Iiro Viinaselle Lopen visiitistä pienen kotiinvietävän.

Iiro Viinasta oli saapunut kuulemaan ja tapamaan Lopen Niinistö Cafeeseen jälleen täysi tupa. Antti Mikkolan täytekakku teki hyvin kauppansa ja keskustelu ja jutustelu oli vilkasta niin muisteloiden merkeissä, tämän päivän vaalitilanteesta kuin taloudestakin.

– 90-luvun lamassa teimme todella kovaa työtä, että saimme pelastettua maammme. Rahaa oli haettava sieltä mistä sitä vain oli saatavissa ja joskus se vaati jopa laulamista, paljasti Iiro Viinanen kahvilaväelle.

– Nyt kuitenkin teemme hyvää työtä presidentivaaleissa ja saamme maahan hyvän presidentin Sauli Niinistöstä, kannusti Iiro Viinanen.

Kommentit