Topenon EräCafe Niinistön tulilla lähes sata vierasta

Uutiset, maanantaina 23.01.2012

Eri vaaleista tutuksi tullut Topenon EräCafe keräsi presidentinvaalien sunnuntaina lähes 100 vierasta. Sirkku-Riitta ja Reijo Tarkkalan emännöimä ja isännöimä eräcafe oli ainutlaatuinen koko Suomessa ja se keräsikin myös huomiota laajasti. Myös nuotiokahville saapui väkeä naapurikunnista ja kauempaakin.

– Kyllä tämä eräkahviloiden ennätys taisi olla. 76 aikuista ja lapset päälle, kertoi Tarkkalat tulien sammuttua vaalipäivän iltana.

Tarkkalat pitivät vaalipäivän eräkahvilaa laavullaan nyt jo kuudetta kertaa. Paikalla nokipannussa keitettyä presidenttikahvia nauttineet olivat myös kokemaansa tyyväisiä. Kauempaankin oli siis kannattanut erilaisille vaalikahveille tulla.

– Perheen kanssa kävimme Läyliäisissä äänestämässä ja sitten suuntasimme Topenon erätulille ja nyt jatkanme perheen kanssa eteenpäin. Illalla sitten jännitetään tulosta, kertoi yksi perhe Topenolla käynnistään.

Topenon EräCafe saa myös jatkoa

Myös Lopen Topenon EräCafe saa jatkoa. Seuraavan kerran nuotiokahvia on tarjolla EräCafe Niinistössä Topenolla ensi sunnuntaina 29.1. klo 10-16. Opastus kantatie 54:ltä ja Topenon kylältä.

Kommentit