Iiro Viinanen kansanedustaja Timo Heinosen tukiryhmän johtoon

Uutiset, maanantaina 26.01.2015

Ministeri Iiro Viinanen toimii Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalien tukiryhmän puheenjohtajana. Viinanen on ollut vahvasti mukana myös Heinosen kahdessa aiemmassa vaalikampanjassa ja jatko myös oli itsestään selvää.

– Timon kaltaisi osaajia tarvitaan edustajiksemme eduskuntaan nyt erityisesti kun ajat ovat haastavat. Hän tekee niin kuin lupaa ja luotan häneen edelleen, totesi Iiro Viinanen Timo Heinosesta.

Viinasta ja Heinosta yhdistää jo aikanaan tehdyt Viinasen omat eduskuntavaalikampanjat 1980-luvulla. Heinonen oli isänsä matkassa jakamassa vaalimainoksia postilaatikoihin.

– Muistan monta juttua Iirosta. Ja myös silloin pikkupoikana tekemäni ensimmäisen vierailun eduskuntaan Iiron vieraaksi. Sitten vuonna 2007 oli hieno hetki kun Iiro ilmoitti, että haluaa nyt auttaa minua ja siten hän oli mukana vuorostaan jakamassa minun esitteitä, kertoi Timo Heinonen ja paljasti, että tämän jälkeen yhteisiä taustakeskusteluja on käyty Heinosen kansanedustajavuosina säännöllisesti.

Heinosen Tukiryhmässä on jäseniä yli 600 ja mukaan liittyy koko ajan uusia tukijoita. Viinasen rinnalla tukiryhmällä on lisäksi omat vetäjänsä eri seutukunnilla Hämeessä.

– On ollut mukana todeta, kuinka Timo on noussut ryhmän kärkijoukkoon. Hän ansaitsee ääneni näissäkin vaaleissa, totesi Viinanen.

 

Kommentit