III Muotia ja Kevättä –tapahtuma Kartanoputiikki Punaisella Tuvalla lauantaina

Uutiset, keskiviikkona 22.05.2013

Kartanoputiikki Punainen Tupa ja kansanedustaja Timo Heinonen järjestävät tämän viikon lauantaina 25.5. klo 11-17 Lopella perinteisen Muotia ja Kevättä –tapahtumansa. Viime vuonna tapahtuma keräsi Leppäniemen kartanon alueelle lähes 600 vierasta ja tänäkin vuonna on lupa odottaa runsasta yleisöä. Tyylikonsultti Leena Sarven juontamissa muotinäytöksissä nähdään mukana mm. hallitseva Miss Globe Kati Kokkonen ja Miss Suomi kilpailusta tutut Minna Nikkilä ja Anne Nurminen. Ja esillä on Kartanoputiikin kevään ja kesään mallistoa ja totta kai tapahtumassa mukana olevan Jukka Rintalan uniikkeja luomuksia.

– Tällä kertaa teemana on myös suomalaisuus. Jukka Rintala tunnetuimpana muotisuunnittelijana ja totta kai suomalainen ompelijaosaaminenkin näkyy näytöksissä. Ja alku vuonna olen puhunut paljon suomalaisesta ruuastakin niin se näkyy myös päivän aikana. Kartanon puutarhassa palvelee Maja Herrojen Kafeteriateltta ja lisäksi uutuutena Mikkolan Suoramyyntitilan Hyvää Lopelta Maalaistori, kertoo Timo Heinonen päivästä.

Muotinäytökset ovat ohjelmassa lauantaina päivällä klo 13 ja 15 ja oman piristysruiskeen tapahtumaan tuovat Halavatun Papat omalla showllaan kello 12 ja 14. Pihapiirissä ihastuttavat myös Ylitalon alpakat. Tapahtumaan on vapaapääsy.

Kommentit