II Muotia ja Kevättä tapahtuma lauantaina Kartanoputiikissa

Uutiset, maanantaina 16.04.2012

Kartanoputiikki Punainen Tupa ja kansanedustaja Timo Heinonen järjestävät tulevana lauantaina 21.4. klo 12 alkaen toisen Muotia ja Kevättä -tapahtuman. Kartanoputiikki Punainen Tupa toimii jälleen tapahtumapaikkana ja jo viime vuonna suuren suosion saavuttanut tapahtuma kasvaa entisestään.

– Viime vuonna väkeä taisi olla noin 350 ja kyllä nyt odotamme enemmän. Tapahtumamme kasvaa viime vuodesta ja nyt mukana on muodin lisäksi mm. Audin uutusmallisto kartanon puutarhassa ja uusi Majan Herrojen Kaffeteriateltta, kertoi Virpi Kassari ja Timo Heinonen tulevasta.

Tapahtuma alkaa puoliltapäivin ja erityisiä huipennushetkiä on kaksi. Kello 13 ja kello 15 paikan valtaa ainutlaatuinen muotinäytös. Mukana nähdään mm. kaksi Miss Suomea Essi Pöysti ja Heidi Sohlberg (os. Willman) sekä Vuoden pakoslaisnainen Fatbardhe Hetemaj ja mallit Annemari Huhtiranta, Patisse A Lody ja Yacime Samb. Paikallista väriä showhun tuovat mm. Lopen vapaa-aikapäällikkö Tuula Pirinen, Saija Grönholm ja Tuula Kauppi, Derya Özgün ja Matilda Nykänen. YLE TV2 on myös näytöksessä kuvaamassa Muodonmuutos -ohjelmaa.

– Muotinäytös tulee olemaan todellakin sykähdyttävä. Leena Sarven johdolla mallimme esittelevät laajasti kevään ja kesän uutusmallistoa eri merkeiltä. Ja nähdään showssamme myös Jukka Rintalaakin vaikka nyt siis ennen muuta myös paljon muutakin muotia.

Järjestyksessä toiseen Muotia ja Kevättä tapahtumaan on vapaapääsy. Kartanoputiikki Punainen Tupa löytyy Lopen Topenolta osoitteesta Leppäniementie 103.

Kommentit