Muotia ja Kevättä keräsi Kartanoputiikkiin ennätysyleisön – Ainutlaatuisuus ja erityisyys päivän teemana

Uutiset, sunnuntaina 22.04.2012

Kartanoputiikki Punaisen Tuvan ja kansanedustaja Timo Heinosen nyt toisen kerran järjestämä Muotia ja Kevättä –tapahtuma keräsi ennätysyleisönsä. Edellispäivän vesisateet olivat väistyneet ja lauantaina iltapäiväksi kaunistunut sää sai väen liikkeelle. Päivän mittaisen tapahtuman kohokohdat koettiin iltapäivällä kun kaksi kertaa puutarhatelttojen catwalkin ja Kartanoputiikin kammarit täytti kevään ja kesän muotinäytökset tyylikonsultti Leena Sarven johdattelemana. Kartanoputiikin tutun tarjonnan lisäksi tällä kertaa tapahtumassa päästiin ihastelemaan myös Mama´s & Papa`sin silmälasien uutuuksia ja puutarhassa Audin uutusmallistoja ja Berettan-miesten vaatemallistoa.

– Odotimme toki viime vuotta enemmän kävijöitä, mutta täytyy kyllä myöntää, että tapahtumamme suosio kyllä yllätti. Päivällä väkeä oli tungokseksi asti ja tunnelma oli kertakaikkisen ihana, kertoivat tapahtuman järjestäjät Kartanoputiikin kauppias Virpi Kassari ja Timo Heinonen.

Päivän teemana oli tällä, ei erilaisuus vaan, erityisyys. Avaussanoisaan Heinonen kertoi aikanaan opettajana ottaneensa yhdeksi ohjenuorakseen sen, että meistä kukaan ei ole erilainen vaan jokainen on erityinen ja ainutlaatuinen.

– Tämä oivallus tuli mieleeni kun pohdin tätä toista tapahtumaamme. Se sopii niin hyvin tähän Kartanoputiikkiin kuin myös Jukka Rintalan upeisiin iltapukuihin ja muihin, kertoi Heinonen.

Muotinäytöksessä nähtiinkin tällä kertaa poikkeuksellisen laaja ”kattaus” kevään ja kesän muotia Kartanoputiikin laajasta tarjonnasta. Esillä siis oli paljon muutakin kuin Jukka Rintalan tuotantoa.

– Halusimme erityisesti nyt tuoda esille Kartanoputiikin todella laajaa ja koko ajan kasvavaa tuotevalikoimaa. Meiltä löytyy todellakin monipuolinen valikoima niin juhlaan kuin arkeenkin, jatkoi Virpi Kassari ja toivotti kaikki tervetulleiksi ostoksille.

Muotinäytöksessä malleina nähtiin Lopelta mm. Vapaa-aika ja kulttuuripäällikkö Tuula Pirinen, Tuula Kauppi ja kaksi loppilaislähtöistä nuorta Matilda Nykänen ja Elisa Yrjö-Koskinen sekä Kartanoputiikin Leppäniemen ihastuttava pikkutyttö Maria. Muina malleina nähtiin mm. kaksi Miss Suomea Essi Pöysti ja Heidi Sohlberg (os. Willman) sekä Vuoden Pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj ja Patisse A Lody, Minna Nikkilä, Derya Özgün, Annemari Huhtiranta, Yasime Samb ja Meri-Tuulia Huurresalo. Mukana näytöksissä nähtiin myös yksi ensi syksynä tv:ssä nähtävän Tuhkimotarinoita tv-ohjelma tähdistä kun catwalkille asteli ohjelmaa varten Piia. Ohjelma nähdään tulevana syksynä TV2:lla.

– Kartanoputiikki tekee aivan valtavan työn tällaisen tapahtumamme eteen. Vielä perjantaina Virpi (Kassari) oli vahvasti sitä mieltä, että tämä on nyt viimeinen tapahtumamme, kun vettä tuli taivaantäydeltä ja puuhaa riitti muutenkin. Mutta lauantaina kyllä jo katse oli vahvasti tulevassa. Ja isoin syy tietenkin se, että väkeä oli niin valtavasti liikkeellä, hymyili silminnähden tyytyväinen Timo Heinonen.

Mukana Muotia ja Kevättä –tapahtuman toteutuksessa oli myös Majan Herrat joiden puutarhan Kafeteriateltta palveli koko päivän.

– Onhan tämä tapahtuma aivan ainutlaatuinen. Tulimme tänne ensimmäisen kerran nyt ja näimme tämän paikan ja tapahtuman. Voimme luvata, että vierailumme ei jäänyt viimeiseksi, kertoivat kaksi rouvaa jotka olivat tulleet mukaan Hämeenlinasta.

Kommentit