Hyvinkäällä virallinen valtakunnallinen kampanja-avaus – Riihimäen kokoomus avasi Korvakahvilan paraatipaikalle

Uutiset, sunnuntaina 05.10.2008

Kokoomus avasi virallisesti kunnallisvaalikampanjasa Hyvinkäällä lauantaian 4. lokakuuta. Samaan aikaan puheenjohtaja Jyrki Kataisen avauspuheen kanssa järjestettiin ympäri Suomen yli 150 Toivotalkoo-tapahtumaan ja kymmeniä Kokoomus Kuuntelee -tilaisuuksia. Riihimäen kokoomus avasi samassa rytäkässä oman Korvakahvilansa kaupungin ytimeen Hämeenkadulle. Kansanedustaja Timo Heinonen urakoi kollegoineen koko pitkän päivän. Toreilla ja tapahtumissa oli mukana lähes kaikki ministerit, kansanedustajat, kunnallispäättäjät ja valtavasti kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaita ja tekijöitä.

– Upea päivä kaiken kaikkiaan. Aamulla jo varhain lähdimme liikkeelle ja päivä osoitti että ei ainakaan intoa kokoomuslaisilta puutu, iloitsi kansanedustaja Timo Heinonen.

Heinonen oli mukana aamulla kello 10 kun Riihimäen kokoomuslaiset avasivat Korvakahvilan Hämeenkadun varteen. Kahvilan paikalla oli Heinoselle suuri merkitys.

– Joo totta, samassa paikassa toimi eduskuntavaaleissa meidän vaalikahvilamme. Moni totesikin kahville tullessaan, että kiva tulla tuttuun paikkaan, hymyili tyytyväinen Timo Heinonen pitkän päivän jälkeen.

Riihimäen kokoomuksen Korvakahvilassa riitti väkeä avajaispäivänä koko ajan ja ajoittain parinsadanneliön kahvila oli lähes täynnä. Paikalla nähtiin päivän aikana myös lähes kaikki kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaat.

– Upea henki päällä Riksussakin. Nuoret ehdokkaat olivat innolla kampanjoimassa ja saivat hienosti tukea kokeneilta toimijoiltamme. Uskon, että Riihimäellä kisataan nyt todenteolla suurimman kuntapuolueen paikasta.

Riihimäen Korvakahvila on avoinna aina kunnallisvaaleihin asti joka viikko maanantai ja torstai-iltaisin ja myös suunnitelmissa on pitää kahvilaa auki viikonloppuisin.

Katainen kannusti Hyvinkäällä tekemään

Puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen avasi kokoomuksen valtakunnallisen vaalikampanjan lauantaina puoliltapäivin Hyvinkäällä. Avauspuheessaan Katainen esitteli kokoomuksen yhteisen vaaliohjelman ja joukon esimerkillisiä kuntia. Esimerkillisillä kunnilla kokoomus haluaa nostaa esille suomalaisia kuntia joissa jokin asia on hoidettu erityisen mallikelpoisesti kuntoon.

Avauspuheessaan Katainen totesi, että on tärkeintä saada kaikki tekemään. Parvekkeelta vain huudellen ei mikään muutu. Katainen osallistui myös Hyvinkään Kokoomuksen Toivotalkoisiin tuoden lelukeräykseen hyväksi tietämänsä nallen ja puisen palapelin. Kokoomus lahjoitti torille tuodun leluvuoren eteenpäin paikalliselle lastenkodille.

– Hyvinkäälläkin on nyt ennätysmäärä kokoomuslaisia ehdokkaita ja en muista koska olisi ollut tällainen joukko muutenkaan kasassa. Hyvä henki ja tekemisen meininki oli Hyvinkäälläkin 110 prosenttista. Jos näin tehdään yhdessä ja loppuunasti niin tulos tullee olemaan loistava, kannusti Timo Heinonen Hyvinkään vaalistartin jälkeen.

Hyvinkäältä Heinonen palasi vielä takaisin Riihimäelle Kahvila Korvaan ja illalla kansanedustaja osallistui yhdessä puolustusministeri Jyri Häkämiehen kanssa Hämeen Maakunnalliseen yrittäjuhlaan Valio-Areenalla.

Kommentit