Hyviä uutisia.

Blogi, lauantaina 13.10.2012

Näin otsikoi Kari Valtonen Mustien autojen mtakassa -kolumninsa Helsingin Uutisissa ja Aamupostissa. Harvoin politiikantoimittajat ja muutkaan (paitsi urheilutoimittajat) kirjoittavat hyviä uutisia, mutta Valtonen niin teki. Ja kun kuvakin pysäytti niin kolumni oli pakko lukea.

Kari Valtonen kirjoittaa, että ”Kansanedustajien poissaoloista tehdään usein isoja otsikoita, mutta läheskään kaikki lainsäätäjät eivät suhtaudu välinpitämättömästi perustyöhönsä valiokunnissa. Juuri näissä kokouksissa lait saavat lopullisen muotonsa.”

Ja jatkoi… ” Tunnollisimmat valiokuntien kokoustajat ovat Timo Heinonen (kok) ja Oras Tynkkynen (vihr). Heinonen oli viime keväänä paikalla kaikissa ympäristö- ja puolustusvaliokuntien istunnoissa, joita oli yhteensä 70. Oras Tynkkynen (vihr) taas osallistui jokaiseen tulevaisuusvaliokunnan sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan 68 kokoukseen.”

Ihan mukava siis välillä näinkin. Vaikka eihän tätä työtä tilastoilla mitata, mutta ainakin minulle eduskuntatyö on se tärkein tehtävä ja työ mihin te olette minun valinneet ja sen haluan tehdä huolella. Lupaan sen jatkossakin.

Kiitos Kari Valtoselle tällaisenkin näkökulman ja asian esillenostamisesta. Koko Kari Valtosen kirjoitus: Hyviä uutisia

Kokoomus kuuntelee -kiertueeni jatkuu tänään… Hämeenlinnassa olen Kokoomuksen Vaalimökillä klo 13-15 yhdessä Anni Puntilan kanssa ja paikalla myös kahden jälkeen puoluesihteerimme Taru Tujunen ja muita kokoomuksen hämeenlinnalaisia ehdokkaita. Tervetuloa mukaan!

Mutta nyt kello vasta kahdeksan ja mukana kotiaamu edessä. Ei näytä vettäkään tulevan. Muutama maanviljelijä ystäväni eilen jännitikin, että miten yö menee ja pääseekö tänään vielä pelloille. Osalla vielä kuulemma mahdollisuus pelastaa edes osa sadosta näiden sateiden jäljiltä. Toivottavasti onnistuvat. Pidetään peukkuja hyvän suomalaisen ruuan tuottajille tänäänkin.

Mutta nyt Aamuposti ja Hämeen Sanomat ja suuri kuppi kahvia. Saadaan moottorit käyntiin.

Kello 20.30 ja hetki sitten Kokoomus Kuuntelee -kiertueelta kotiin. Tänään tosin se päättyi Hämeenlinnan Ritarihalliin missä HPK kohtasi Espoon Bluesin. Hieno matsi ja hyvä tunnelma. Mutta kiertueeseen tänään mahtui Lopen Kahvila Korvan visiitin jälkeen Riihimäen Kahvila Korva ja sitten Hämeenlinnan torilla kampanjointia Kokoomuksen Toivon Tuvalla. 

Väkeä hyvin liikkeellä ja mukava tunnelma. Näyttää siltä, että joka paikassa tämä vaalitunnelma pikku hiljaa nousee ja kuntalaiset yhä aktiivisemmin mukana ja etsimässä omaa ehdokastaan. Tänään Hämeenlinnassa ja Päijät-Hämeessä vieraili ja kiersi myös puoluesihteerimme Taru Tujunen ja taasen Riihimäellä ja Kärkölässä kiertueella oli Maa- ja metsätalousministerimme Jari Koskinen. Ja tässäkin vain murto-osa Hämeen tapahtumista.

Itse minulla oli Hämeenlinnassa ilo saada tänään auttaa kampanjoinnissa siis vuorostani Puntilan Annia. Anni teki aivan valtavan työn minun edellisessä eduskuntavaalikampanjassani ja silloin lupasin, että jos hän ehdokkaaksi kuntavaaleihin lähtee niin vuorostani auttamassa olen. No tänään sitten pari tuntia jaoimme Annin ja hänen tiimiläisten kanssa esitteitä Hämeenlinnassa ja uskoisin, että muutama minun eduskuntavaaliäänestäjänikin päätyi suositusteni kautta kuntavaaleissa Anniin. Häntä oli ja on helppo suositella. Anniin kannattaa tutustua paremmin myös netissä: www.annipuntila.fi.

Hieno kampanjapäivä nyt paketissa. Huomenna jatkamme ja joka päivä tästä vaaleihin asti. Annetaan kierrosten vaan nyt nousta. Vaalikierrosten ja katsotaan sitten kuinka tolppa sunnuntaina 28.10. nousee. Parhaamme teemme ja yhdessä.

Ohessa hieman kuvia tältä päivältä ja Facebook-sivullani sitten vielä lisää…

Kommentit