Hyvää Ystävänpäivää – Kevättäkin jo ilmassa

Blogi, tiistaina 14.02.2017

Hyvää Ystävänpäivää! Tänään aamulla mietin, että koska tämä juhlapäivä oikein kunnolla Suomeen rantantui. Olenko aivan väärässä jos muistelen omaa lapsuuttani eli 80-lukua? No ei sillä väliä. Hieno juhlanaihe ja minusta jalostunut viime vuosina vain kivemmaksi päivänäkin. Työpaikalla hymyilevät vastaanotot ja toivotukset ja aamulla Shellinkin nurkkapöytään tuotiin ystävänpäivän suklaita. Ja eihän sitä koskaan elämässä liikaa ystäviä ja kavereita ole ja jokaisesta kannattaa pitää kiinni ja huolta.

Tänään aamun junalla tänne eduskuntaan. Asemalla jo aamuaurinko tuntui kivasti lämmittävän. Mennään siis hyvää vauhtia kevättä kohden. Helsingissä sitten ennen puolustusvaliokuntaa vielä pieni ystävänpäivälahja myös Sanomatalossa. Luovutin 99. kerran tänään verta ja nipinnapin irtosi vielä starttilupa kohti MM Lahteakin. Helppo ja ilmainen tapa auttaa ja huhtikuussa sitten juhlitaan pyöreitä.

Nyt pieni hetki työhuoneessa ja sitten valtiovarainvaliokuntaan ennen päivän täysistuntoa.

Kello 21.07 ja juuri viimeistelystä Kokoomuksen MRL ja Asunto-ohjelma valmiiksi. Latasin sen sähköpostin liitteeksi ja laitoin taittoon. Parin viikon päästä voisi olla sitten hyvä aika vaikka julkaisulle. Mielenkiintoinen kokonaisuus tulossa vaikka itse sanonkin.

Eduskunnassa tänään myös työtä tämän parissa ja mielenkiintoinen täysistuntokin missä esillä mm. tiedustelulainsäädännön uudistaminen ja myös suomalainen ruokakin. Itse edelleen puhuin ruuan alkuperämerkintöjen puolesta ja onneksi tässäkin sitkeä työ on tuottanut tulosta ja pienin askelin on menty kohti reilumpia ja avoimempia ruuan alkuperämerkintöjä. Maaliskuun alussa sitten jälleen luvassa Kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa -kampanjamme ja nyt jo viidennen kerran. Lähde siis sinäkin kokeilemaan miten kaupassa ja työpaikkaruokailussa onnistuu pitää tiukasti kiinni siitä, että ruoka on vain ja kaikilta osin suomalaista. Kampanjan sivut löydätte Facebookista ja haastan sinutkin mukaan.

Nyt vielä hetki töitä kotikonttorissa ja huomenna aikaisin eduskuntaan.

Kommentit